Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megvalósítható a kérésem?...

Megvalósítható a kérésem? Légyszi aki tudja, írjon

Figyelt kérdés
Nekem ugymond egy "házi táncos kellene! Mármint kellene egy koreográfus aki msn-en keresztűl tanít nekem koreografákat tehetséges vagyok csak nincs vmi nagy fantáziám kitalálni táncokat olyan kéne aki jártas az ilyenekben! Írjatok és küldöm az msn-en címem
2009. szept. 13. 15:08
 1/9 anonim válasza:
74%
msn en keresztül? Úr isten! Táncolni ki kéné mozdulni a gép elől! Ez már fájt. Bocsi. Elmész egy táncstúdióba, veszel egy tánclapot amit a géphez csatlakoztatsz és úgy táncolsz, egyszerűen ugrabugrálsz, megnézed hogy a suliban van-e valami táncfoglalkozás, stb. Magán tánctanár nem tudom hogy létezik -e de hogyha nagyon nem szeretsz társaságban táncolni akkor érdemes rákeresni valahol.
2009. szept. 13. 15:33
 2/9 anonim válasza:
49%
bocsi, nem tánclapot, táncszőnyeget :)
2009. szept. 13. 15:33
 3/9 A kérdező kommentje:
nem erről van szó:D cask ahol én lakom nicns ilyenre lehetség más városba meg nem tok elutazni az iskolám miatt ugy értettem h vki küldene nekem videót ahol esetleg lassan mutaják a lépéseket:)
2009. szept. 13. 15:34
 4/9 anonim válasza:
100%

JA :D

hát olyanból sokat találsz a YouTube-on , és azokat lelassíthatod vagy ilyenek:)

Az iskoládban tényleg nincs valami tánctanár?

Esetleg tesitanárt megkérdezheted hogy tud-e valakit ajánlani :)

2009. szept. 13. 15:45
 5/9 A kérdező kommentje:
igen iylen volt már h a tesitanárt megkérdeztem de szegeden tudott-.-az meg mindig utazgatni messze van sajna:S
2009. szept. 13. 15:47
 6/9 anonim válasza:
100%

Jujj eszembe jutott egy nagyon jó ötlet! (ugyan az vagyok)

A ZoneClub TV csatornán szokott lenni ilyen táncos műsot! Na azok nagyon hatásosak, mert egy profi pasi tanít táncolni! (Általában hétvégén reggel szokott lenni 10 és 12 óra között, de nem tudom mert nincs TV újságom S:

2009. szept. 13. 15:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Aham értem!4Nagyon szépen köszönöm!!!
2009. szept. 13. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

"de nem tudom mert nincs TV újságom S:"

de fáááj ez.. www.port.hu/tv

bazze, ez itt az internet ne légy béna ;)

2009. szept. 13. 20:36
 9/9 anonim válasza:
ez ilyen levelező társastánctanfolyamosan hangzott:)
2009. szept. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!