Miért válik be sok embernél hogy tojnak bele az étrendbe csak fehérjét szednek?
Én személyesen nem ismerek ilyet, de hallottam hasonlókról, és én sem értem. Szerintem ők alapból közelebb vannak a jó kajáláshoz, plusz a genetikájuk is megfelelő (azaz lehet pont az az átlagos genetika). És ahogy mondod, ez a plusz fehérje ad nekik annyi lökést, hogy fejlődjenek, de valószínűleg az ilyenek többsége hobbitestépítő szempontból az átlagos környékén van. Szóval végülis minden logikus, nincs hiba a mátrixban :D
És az ilyen meg menjen a fenébe, mert én ha "normálisan" eszek, az így is rohadt kevés súlyomból nekiállok még fogyni : (
Most pont Nutrám van, de hastájékon megindító élmény xD januárban próbálgattam az étrend szerinti evést, úgy nézett ki, van is eredmény, csak aztán jött egy kis lelki válság, és most próbálok visszarázódni, csak sajna az itthoniak nagyon hátráltatnak étrendbetartásban :\ A vicc az, hogy letojják a "porokat", csak enni nem hagynak xD 'változatos' vacsora, mindig más, ha mindig húst akarok enni, akkor jön a 'nem undorodok már?', ha délután eszek, akkor 'jaj a kis ovis, mesét is mondjunk?', ha meg van bármiből maradék, nem csinálhatok új kaját -.- és nem egyszer és nem kétszer próbáltam elmagyarázni, hogy mi is kéne, de elfelejtik azonnal.
De nem adom fel.
Hagyd ezeket, haver.
Az ilyen ember vaj testben és lélekben is.
Hagyjad már ennek a foschnak a reklámozását, gyenge is (~50% fehérje), marhadrága is (16ezer/kg), és nem is kiegészítő, hanem tápszer. El lehet olvasni az összetevőket is, és az alapján dönteni, nem a csomagolás alapján...
Te meg 79es nem igazán értem, mit akarsz ezzel mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!