Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért válik be sok embernél...

Miért válik be sok embernél hogy tojnak bele az étrendbe csak fehérjét szednek?

Figyelt kérdés
Biztos ti is ismertek olyat akinek nincs étrendje leginkább tinik. De mondják hogy fehérjéznek mert az szálkás izmot épít. Ezek legtöbbször átlagos alkatúak. Nem ismernek semmiféle dolgot a helyes táplálkozásról igy azt eszik amit megkívánnak és akkor amikor megkívánják a sulyuk stagnál ha nem szednek semmit így feltételezni lehet hogy szintentartáshoz elég kalóriát visznek be. -> na és itt jön a csavar: vesznek egy akármilyen fehérjét amire az van írva hogy napi 3szor kell enni. Megeszik napi 3szor az kb 300 kalória pluszban fehérjéből. Ez pont annyi amennyi ahhoz kell hogy minimalizáld a zsirosodást szálkásítás közben. Csak ha valakit érdekelt volna hogy tudnak az emberek mégis fejlődni bármilyen alapismeret tudata nelkül. Mert engem foglalkoztatott a dolog.

2013. márc. 7. 19:58
 1/7 anonim válasza:
Genetikán is múlik ez, de hát tartósan sokra nem fog így menni az illető, 1 adott pontnál megáll a fejlődés.
2013. márc. 7. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Én személyesen nem ismerek ilyet, de hallottam hasonlókról, és én sem értem. Szerintem ők alapból közelebb vannak a jó kajáláshoz, plusz a genetikájuk is megfelelő (azaz lehet pont az az átlagos genetika). És ahogy mondod, ez a plusz fehérje ad nekik annyi lökést, hogy fejlődjenek, de valószínűleg az ilyenek többsége hobbitestépítő szempontból az átlagos környékén van. Szóval végülis minden logikus, nincs hiba a mátrixban :D

És az ilyen meg menjen a fenébe, mert én ha "normálisan" eszek, az így is rohadt kevés súlyomból nekiállok még fogyni : (

2013. márc. 7. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Wash neked egy kalóriabomba tömegnövelő kell ( Mutant mass/ Nutrabolics Mass fusion) Napi 2x tejbe keverve. Naa akkor megindulnál a növésben. Mert lássuk be az evés nagyon nehezen megy neked a válaszaid alapján. És ezeket ilyeneknek találták ki.
2013. márc. 7. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Most pont Nutrám van, de hastájékon megindító élmény xD januárban próbálgattam az étrend szerinti evést, úgy nézett ki, van is eredmény, csak aztán jött egy kis lelki válság, és most próbálok visszarázódni, csak sajna az itthoniak nagyon hátráltatnak étrendbetartásban :\ A vicc az, hogy letojják a "porokat", csak enni nem hagynak xD 'változatos' vacsora, mindig más, ha mindig húst akarok enni, akkor jön a 'nem undorodok már?', ha délután eszek, akkor 'jaj a kis ovis, mesét is mondjunk?', ha meg van bármiből maradék, nem csinálhatok új kaját -.- és nem egyszer és nem kétszer próbáltam elmagyarázni, hogy mi is kéne, de elfelejtik azonnal.

De nem adom fel.

2013. márc. 7. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Hagyd ezeket, haver.

Az ilyen ember vaj testben és lélekben is.

2013. márc. 7. 22:21
 6/7 anonim válasza:
Wash próbáltad már a FortiFitet? Csak savóférje van benne, csak vízzel kell inni és segít ha gyursz az izomtömeged fejlődésében.
2013. márc. 7. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Hagyjad már ennek a foschnak a reklámozását, gyenge is (~50% fehérje), marhadrága is (16ezer/kg), és nem is kiegészítő, hanem tápszer. El lehet olvasni az összetevőket is, és az alapján dönteni, nem a csomagolás alapján...

Te meg 79es nem igazán értem, mit akarsz ezzel mondani.

2013. márc. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!