Az edzés után bevitt fehérje beleszámít az étrendbe?
Takumi
hogy lenne már a ch fontosabb mikor az izom fehérjéből épül fel?
ne ba szd már fel az agyam ilyen fa sz írással.
mind a kettő nagyon fontos,ha nincs ch edzés után akkor az üres glikogén raktárakat a fehérjéből fogja a szervezet vissza tölteni ha meg nincs fehérje és van ch akkor meg vissza töltődik a glikogén raktár de nincs miből épülnie az izomnak.
tehát mind a kettő kell de a fehérje fontosabb mert ha beviszel 100g fehérjét akkor még viszs tudja tolteni a glikogént és marad is az izomnak fehérje amivel építkezzen de ha nagyobb mennyiségű ch-t viszel be akkor csak az inzulinodat basztatod amitől cukor beteg is lehetsz meg szépen zsírosodsz.
tehát ha van az a hülye ember aki csak egyet akar edzés után az inkább a fehérjét válasza és abból vigyen be többet.
/reméljük ilyen hülye nincs senki/
az írásod egyértelmű
azt írtad a ch a fontosabb
ez pedig nem igaz
de edzés után gondoltam mivel glikogén raktár féltöltésről vakeráltam.
azt írtam hogy sok proteinnel eltudod érni hogy feltöltsd a glikogénraktárakat és még az izomfejlődéshez is maradjon protein de ha nincs proteined akkor ihatsz te akár mennyi ch-t nem leszel izmosabb csak zsírosodni fogsz.
így már érthető vagy még most sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!