Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az edzés után bevitt fehérje...

Az edzés után bevitt fehérje beleszámít az étrendbe?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 11:57
1 2
 1/15 Takumi ***** válasza:
Persze, de a ch edzés után még fontosabb.
2012. nov. 2. 12:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy feltöltsük az izmok raktárait. Egyébként megy 50g dextróz. Akkor beleszámít. Király :)
2012. nov. 2. 12:10
 3/15 dirtboy ***** válasza:

Takumi

hogy lenne már a ch fontosabb mikor az izom fehérjéből épül fel?

ne ba szd már fel az agyam ilyen fa sz írással.

mind a kettő nagyon fontos,ha nincs ch edzés után akkor az üres glikogén raktárakat a fehérjéből fogja a szervezet vissza tölteni ha meg nincs fehérje és van ch akkor meg vissza töltődik a glikogén raktár de nincs miből épülnie az izomnak.

tehát mind a kettő kell de a fehérje fontosabb mert ha beviszel 100g fehérjét akkor még viszs tudja tolteni a glikogént és marad is az izomnak fehérje amivel építkezzen de ha nagyobb mennyiségű ch-t viszel be akkor csak az inzulinodat basztatod amitől cukor beteg is lehetsz meg szépen zsírosodsz.

tehát ha van az a hülye ember aki csak egyet akar edzés után az inkább a fehérjét válasza és abból vigyen be többet.

/reméljük ilyen hülye nincs senki/

2012. nov. 2. 12:17
 4/15 Takumi ***** válasza:
Hát edzés után a ch fontosabb tudod visszatölteni a glikogénraktárakat:D
2012. nov. 2. 12:21
 5/15 Takumi ***** válasza:
Arra próbáltam rávilágítani, hogy ch IS kell söt fontosabb mert a fehérjét hatékonyabban juttatja be az izmokba. Akinek az írásomból az jött le hogy fehérjét ne igyon akkor grat! Csak sokan edzés után fehérje és késsz. ch is kell!!
2012. nov. 2. 12:23
 6/15 dirtboy ***** válasza:

az írásod egyértelmű

azt írtad a ch a fontosabb

ez pedig nem igaz

2012. nov. 2. 12:26
 7/15 Takumi ***** válasza:
Okés végülis jogos:) de a 100g fehérjét azt ugye nem edzés után gondoltad?
2012. nov. 2. 12:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Itt van valami felfogáshiba xD
2012. nov. 2. 13:07
 9/15 A kérdező kommentje:
30 g fehérjére gondoltam. Természetesen tejsavó. Még 1 kérdés: kreatinkúra közben mire kell figyelni? 62 kg vagyok, 3 napig 20g, utána 3 napig 10g, utána amíg a 300g-os kitart napi 5 g. Ez így jó?
2012. nov. 2. 13:13
 10/15 dirtboy ***** válasza:

de edzés után gondoltam mivel glikogén raktár féltöltésről vakeráltam.

azt írtam hogy sok proteinnel eltudod érni hogy feltöltsd a glikogénraktárakat és még az izomfejlődéshez is maradjon protein de ha nincs proteined akkor ihatsz te akár mennyi ch-t nem leszel izmosabb csak zsírosodni fogsz.

így már érthető vagy még most sem?

2012. nov. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!