Tényleg ennyire hatásos ez a 300 spartan eddzésterv? Vkinek bevált?
tényleg nagyon hatásos, persze nem csak ennyi gyakorlatot csináltak, amennyi a videoban van.
viszont itt csak részben az edzésről szólt. a diéta volt nagyon kemény nekik, hisz a legrövidebb időn belül kellett teljesen leszálkásodniuk. nagyon minimális kalóriát vittek magukhoz, ami káros hosszú távon. úgy olvastam sok is volt az ájulás edzés közben pont emiatt...
pontosan nem ismerem az edzéstervüket, de valószínű hogy eléggé intenzív volt a felkészülés!
persze a fejlődéshez pihenés is kell, hisz a regeneráció is fontos.
azt hiszem cross fit alapon edzettek.
Nos 60 kiló vagyok és kb viccből kezdtem el itthon egy pár hete (eddig csak heti 2-3 alkalommal, és most még nem is bírok 300 gyakorlatot).
Több éve semmit nem edzek, régebben volt sima fekvőtámasz, súlyzózás ilyesmi; de Ennyire hamar még semmi sem látszott meg rajtam, és én jól is érzem magam tőle.
Egyelőre ebből a videoból rakom össze: http://www.youtube.com/watch?v=AgJtdZOBvc4
(Egyébként a film színészeinek csak a vizsgakör volt a "300" rutin, de az elv hasonló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!