Melyik sport formálja jól az alakomat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, kb 165 cm magas és 52 kg vagyok. Viszont kicsit elengedtem magam mostanában, az erőnlétem igen alacsony, és gyülnek a párnácskák a hasamra, oldalamra, combomra és fenekemre. Versenyszerűen lovagolok, az elég sok időmet elveszi. Sajnos nem a legjobb alakformáló sport... Ezen kivül nagyon ritkán elmegyek futni vagy squasholni de nem sokat csinálom mert nem vagyok biztos benne hogy ezek valók nekem. Mármint nagyon szeretem őket csak most leginkább jobban akarok kinézni. Milyen sportot ajánlanátok? Vagy maradjak ennél a kettőnél és csináljam őket gyakrabban? Sajnos magyon merev vagyok tehát a táncok annyira nem jöhetnek szóba. Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
2013. márc. 5. 11:15
1/7 anonim válasza:
Formásodni súlyzós edzések, fogyni diéta + aerob/kardió edzés, ami lehet futás, biciklizés, ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
Így van, zumbát meg nemakaroknormálisansportolni-fitness edzéseket el kell felejteni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát fogadnom kéne egy személyi edzőt és kondi? Vagy jó alakot csinál ha futkosok tovább?
2013. márc. 5. 13:45
4/7 anonim válasza:
Nem kell személyi edző, csak kicsi energiát fektess bele, hogy utánaolvasol edzésterveknek/étrendeknek. :) Ha zsírt akarsz leadni, akkor mindenképp szálkásító diéta szerint kajálj és iktass be heti 4-5 esetleg 6 alkalommal 50-60 perc folyamatos aerob mozgást (130as pulzus körüli értékek).
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Remelem nyarra csini leszek ! :)
2013. márc. 5. 15:18
7/7 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo: ne itt eld mar ki a perverziodat tokre utalom hogy nem vagyok vekony.
2013. márc. 5. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!