Ha scott padon francia rúdra mindkét oldalra 10 kgot teszek az bicepszenként 15kg?
Figyelt kérdés
Mert arra gondoltam, hogy veszek kézi súlyzókat mert így hosszú távon sokat megtudnék spórolni a kondi bérleten. A kérdés csak az hogy milyen gyakran kéne vennem súlytárcsákat a fejlődés miatt mert kb 2 hónapja járok kondiba és már jóval nagyobb súlyt bírok emelni mint az elején.2013. márc. 3. 11:50
1/3 dirtboy válasza:
mi nem tudhatjuk hogy mennyire gyorsan fogsz fejlődni,még te sem tudhatod előre.
a gondolat egyébként jó,mármint hogy inkább veszel felszerelést és hosszú távon jobban jársz.
fő kérdésednél valamit elszámoltál vagy pedig elírtál.
ha két oldalra teszel 10kilós súlyokat az már maga 20kiló,plusz egy francia rúd 6-8kiló ha tömörvas.
szóval az inkább 26-28kiló nem 15.
2/3 A kérdező kommentje:
de én úgy számoltam, hogy a francia rúd 10 kg plusz ráteszek még mindkét oldalra 10-10 kilót és az összesen 30 és akkor egy karra 15 jut..
2013. márc. 3. 12:23
3/3 dirtboy válasza:
ja ha agy van akkor oks de teljesen mindegy hogy mennyi jut egy karra mikor kettővel végzed a gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!