Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan csinálhatnám meg...

Hogyan csinálhatnám meg könnyen és gyorsan a francia spárgát (nem vagyok túl hajlékony)?

Figyelt kérdés
Légy szíves küldjetek nekem olyan gyakorlatokat, melyeknek segítségével könnyen és gyorsan sikerülhet! És írjátok le azt is, hogy mennyit kell csinálnom naponta. Köszönöm!

2013. febr. 17. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

legkönnyebben úgy,ha egy késsel bevágsz csontig a combtőnél.

miért kell mindent gyorsan,meg könnyen,nem fér a fejembe...

miért nem gondolkozol úgy,hogy jövőre egy évvel öregebb leszel és addigra akár több hasznos képességgel is rendelkezhetnél.

persze ez csak akkor érvényes ha tervezel egy évvel idősebbnek lenni,mert ha öngyilok előtt akarod gyorsan,akkor érthető,hogy gyorsan kell és teljesen jó az alap ajánlásom is,mert kettő az egyben.

2013. febr. 17. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy kioktass, hanem megkérdeztem, hogy hogyan tudnám megcsinálni a spárgát.;) De ha nagyon szeretnéd azért lenne jó, ha gyorsan meg tudnám csinálni, mert járok táncolni és nem árthat, ha tudok pár plusz dolgot...
2013. febr. 18. 16:38
 3/5 anonim válasza:
Én 1hónapig gyakoroltam,és már tökéletesen tudom,minden este addig próbáltam ameddig csak bírtam!:) Én se voltam hajlékony meg most se vagyok az! De enne semmi köze nincs ahoz h. te milyen hajlékony vagy,ez mind a gyakorlás kérdése. :-) Amúgy szerintem olyan gyorsan nem fog menni,sokat kell gyakorolni,és 1 jó tanács-Soha ne gyakorolj úgy h. előtte nem húzod szét az izmaid főleg a spárgánál szükséges ez!- :) De nem kell rohanni vele,ha nagyon akarod akkor fog sikerülni,de ne seisd el fölösleges lenne! :) 
2013. márc. 4. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
könnyen sehogy - a nyújtás fáj!!! relatív gyorsan úgy, hogy nem adod fel és kitartó vagy . Mindig melegíts be előtte - minél melegebb vagy , melegebb van annél könnyebbenen fog menni, ne rugózz a gyakorlatok közben, gyakorlatokért pedig youtube - stretching , rengeteg videó van
2013. márc. 30. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
nyújtsd ki előre az egyik lábad a másikat hajlítsd be hátra és hajolj rá az első lábadra. Aztán az eddig elöl lévő lábad hajlítsd be és a hátsót nyújtsd ki. Ezt sokszor csináld meg egymás után és lassan lejjebb fog menni. nincs napi számhoz kötve, de pl. hogyha tévét nézel vagy olvasol akkor ne a kanapén ülve bámuld a tévét hanem csináld ezt közben. fontos hogy naponta-kétnaponta csináld mert akkor még használni is fog. Ezen kívül előtte jól melegíts be, mert anélkül többet ártasz magadnak mint használsz. Remélem tudtam segíteni.
2013. ápr. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!