Testépítők a Spiropent diéta alatti falhasználása érdekelne mi a véleményetek róla?
180cm 78kiló vagyok 12%-os testzsírral 4-éve edzek diéta alatt még nem használtam semmit ami nem legális:) szeretnék indulni versenyen az idén persze ha össze jön egy komolyabb forma! sokat olvastam a Spiro diáta alatti hatásáról érveket ellen érveket egyaránt! mi a ti véleményetek? diéta,karidó meg persze megfelelő fehérje dús étrend megvan vitaminok fehérje,stb diéta alatt minél kevesebb izomveszteséggel szeretnék zsírt leadni erre pedig csupán kajával zsírégetővel bcca és társaival nem lennék képes izomvesztés nélkül sajna..aki használta mit tud mondani a Spiropent-ről? ha jól informálódtam +erőt is ad ami jó a diéta alatt(mivel olyankor ha kevés a szénhidrát ugye nem vagyok olyan "jó"erőben ami megint csak az izomvesztésnek kedvezz..szóval ha jól tudom erőben is ad egy kis pluszt? meg emeli a testhőt és katabolikus hatása is van ami jól hangzik! aki próbálta mit tapasztalt és milyen szedési sémát javasol? tudom az benne a lényeg hogy nincs rendszer és "össze"vissza kell szedni stb.
köszi a válaszokat előre is mindenkinek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!