Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legdurvább edzés...

Melyik a legdurvább edzés előtti pörgető szerintetek?

Figyelt kérdés
melyik a legerősebb most vagy esetleg tapasztalatok?hot blood,pum n go,muslce pump,ezeket szedtem már a hot blood bejön de most valami erősebbet akarok
2013. márc. 2. 20:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez viszont tény. :D Egyik ismerősöm vett valami pörgetőt vateráról, viszont gondolom külföldön írták a használati utasítást így annyi volt rajta, hogy "Edzes elott hasznaljon egy merokanallal". Ő pedig követte az utasítást és MERŐKANÁLLAL adagolta. Viszont csalódott volt hogy egy hét után már majdnem el is fogyott, amikor is megtalálta az alján a MÉRŐKANALAT. :))))
2013. márc. 3. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:

/Gondolod majd mást nyomatnának - vagy megmondanák ha úgy lenne - amikor a Scitec szponzorálja őket?/

Maximálisan igazad van!!

2013. márc. 4. 06:40
 13/16 A kérdező kommentje:
nyugodjatok meg tudom hogy béciék alapbol hot blood pártiak biztos forrásból:)
2013. márc. 4. 17:13
 14/16 A kérdező kommentje:
de nem ez a lényeg vagy igen?
2013. márc. 4. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Furcsa ha valaki mást mond és mást használ.
2013. márc. 5. 05:09
 16/16 QvanyadatMDRTR ***** válasza:

egyik spanomnak a hot blood nehéz alvást és fejfájást (elvonási tünetként) okozott 2 hét után kb.

Én mindig próbálok a legkevesebb koffeintartalmúra menni, mert a koffein a tévhitekkel szemben nem pörget, csak a koncentrációt segíti. A többi anyag is a pörgetőkben, illetve még a kifáradást gátolják. Agyban az erek kitágulnak, testben összébszorulnak = erősebb koncentráció. Pörgetni inkább a cukor tud, vagyhasonló, meg nyilván 1-2 alapanyag, ami benne van. Én ezért a Nitrox Therapy-t szoktam használni, amiben "mindössze" 200 mg/adag koffein van. Bár van ma már koffeinmentes edzés előtti is, de én úgy gondolom azért egy minimális koffeintartalom kell. Ez a 200 mg több mint egy dupla cappucino, valamint mivel a koffein függőséget okoz, ezért sem árt vigyázni a (rendszeres) használatával. Én alacsony vérnyomású vagyok, ezért azt hinnétek nyugodtan tolhatok koffeint, de az a helyzet, hogy hogyha hozzászokik a szervezetem, hogy nyomom a koffeint és magasabb a vérnyomásom, akkor amikor nem nyomom, úgy érzékeli a szervezetem, hogy leesett és mindne bajom lehet, de fő tünet a fejfájás. Orvos is javasolta, hogy fejfájás esetén gyapjak egy kávét, mert az megdobja a vérnyomást, s ha csak annyi a bajom, akkor az segít.

A legerősebb úgy tudom a Plutonium és a hot blood továbbra is a piacon.

2021. ápr. 11. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!