Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A tippmixbe a 11-es is beleszá...

A tippmixbe a 11-es is beleszámít?

Figyelt kérdés
Ha arra tettem, hogy az A csapat nyer, de ezt csak 11-esel teszi meg, akkor azzal nyerek?

2013. márc. 2. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Továbbjutásra raktad vagy győzelemre?

A 11-est úgy érted hogy felrúgták Jóska Pistát a 16-oson belül és úghy 11-es vagy úgy hogy döntetlen hoszzabítás 11-esek?

Akkor számít ha kombináltba raktad.Am nem.

Nem vagyok nagy tippmixes de sztem így van.

2013. márc. 2. 18:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyer, Jóska pista felrugják egymást:D de közben lehet nem is fontos, mert a A Reims szarrá veri a PSG-t:'(
2013. márc. 2. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rendes játékidőn belül lövik, akkor igen. :)
2013. márc. 3. 10:00
 4/5 anonim válasza:
(Bocsi, hogy belekérdezek én is)és ha döntetlenre teszek egy egyenes kieséses meccset, és végig döntetlen (hosszabbításban is), csak tizenegyesekkel dől el? Vagy ilyenkor nem is lehet döntetlent tippelni?
2013. márc. 5. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha arra raktad hogy ki jut tovább akkor az egész meccs beleszámít :).Ha csak arra ,hogy ki nyer akkor csak a rendes játékidő (90p+ a pár perc hosszabítás)
2013. márc. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!