Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportfogadásba, tippmixbe...

Sportfogadásba, tippmixbe tényleg bele lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Aki tájékozott a sport világában az tényleg többször nyer? Tényleg igaz az, hogy csak a meccs várható kimenetelét érdemes nézni, nem pedig az oddsokat?(mert sokszor cselesek ezek az oddsok) Ha nem rögtön pénzzel kezdek játszani, hanem leírom magamnak, mire fogadnék, és aztán összegzem, ebből lehet tanulni valamit? Vagy az egész csak szerencsejáték?
2013. jan. 26. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű matematika az egész. Ha bele lehetne tanulni úgy, hogy hosszútávon mindig te mérleged legyen töbletben a szerencsejátékot forgalmazó céggel akkor megérné nekik? Nem. biztos vannak olyan emberek akik egyszer egyszer nyernek egy nagyobb összeget, de azok előtte valószínűleg a két-háromszorosát már elbuktál. Ha tényleg olyan szerencsejátékot akarsz amibe bele lehet tanulni akkor pókerezz, ha rendesen megtanulod(itt a statisztikai és taktikai részre gondolok) akkor a kishalakat(akik tényleg csak szórakozásból, semmi tudás nélkül játszanak) megkopaszthatod.
2013. jan. 26. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Én azt hittem eddig, hogy a tippmixen kevesen nyernek egy kicsit, de annyira sokan veszítenek, hogy így is megéri.Rosszul gondolom?
2013. jan. 26. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Kb ugyanezt mondtam el az első válaszomban.
2013. jan. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!