Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő elkezdeni balettozni 13...

Késő elkezdeni balettozni 13 évesen?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy néztem már mindenhol, és úgy van, hogy a kezdő csoportokba(ahova én járnék) kb. 3-5 évesek vannak...de mindenhol ez van (pl.:tegnap a Zeg-Zug-ban voltam, és ott is).A haladóba lenne az én korosztályom kb.:8-15 évesek...Tudom hogy a 13 év már elég sok, és a balettot 3 évesen jó elkezdeni, de nekem nagyon megtetszett ez a sport...Nem hiszem hogy fogok találni olyan balett oktatást ahol a kezdő csoport az én korosztályom lenne...

Ha tudtok mondani(írni) nekem való sportokat azt nagyon megköszönném!(Nagyon alacsony vagyok, 145cm, és vékony)

Nagyon szeretek kosarazni-->ami nem nekem való sport, mert ugye kicsi vagyok, és még teniszezni is szeretek, mint hobby, de mint sport, nem nagyon érdekel...Valami tornát szeretnék kipróbálni, mint például a szertorna,csak az a baj, hogy nem nagyon vagyok hajlékony, meg ugyanaz mint a balettnál, hogy fiatalabb korba kellett volna elkezdeni.Nem?? A Jazz Balett is nagyon-nagyon tetszik, talán még jobban mint a klasszikus, csak azzal meg az a probléma hogy nem találtam sehol se ilyen kezdő oktatást... A műkori is nagyon tetszik és nagyon-nagyon szép sport, de az meg nagyon drága(azt hallottam valakitől hogy egy alkalom 5.000,-).

Kérlek segítsetek, mert nagyon szeretnék valamit sprtolni... A balett, műlkorcsolya, szertorna-->ezek olyan gyönyörű sportok, szeretném kipróbálni őket és nem csak gyönyörködni bennük (mert nézni nagyon szeretem:DD)...

2013. márc. 2. 14:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A sváb torna, vagy a gumiasztalozás milyen?
2013. ápr. 15. 15:29
 12/15 anonim válasza:

Gumiasztalozás:egy nagy trambulinon ugrálsz és bukfencezel vagy szajtózól meg ilyenek....itt a torna dressz kötelező.

A sváb torna meg egy gimnasztikai/torna féleség gondolom talaj torna

2013. ápr. 15. 18:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik jobb, vagy melyik illik jobban hozzám?
2013. ápr. 16. 17:52
 14/15 anonim válasza:
Figyelj mi nem ismerünk téged,kérdezd meg anyukádat vagy a barátaidat.Sok itt a torna és a lehetőség google a barátod
2013. ápr. 16. 18:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Úgyértettem, hogy a testalkatomhoz meg a koromhoz, melyik lenne jobb? köszi
2013. aug. 28. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!