Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő elkezdeni balettozni 13...

Késő elkezdeni balettozni 13 évesen?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy néztem már mindenhol, és úgy van, hogy a kezdő csoportokba(ahova én járnék) kb. 3-5 évesek vannak...de mindenhol ez van (pl.:tegnap a Zeg-Zug-ban voltam, és ott is).A haladóba lenne az én korosztályom kb.:8-15 évesek...Tudom hogy a 13 év már elég sok, és a balettot 3 évesen jó elkezdeni, de nekem nagyon megtetszett ez a sport...Nem hiszem hogy fogok találni olyan balett oktatást ahol a kezdő csoport az én korosztályom lenne...

Ha tudtok mondani(írni) nekem való sportokat azt nagyon megköszönném!(Nagyon alacsony vagyok, 145cm, és vékony)

Nagyon szeretek kosarazni-->ami nem nekem való sport, mert ugye kicsi vagyok, és még teniszezni is szeretek, mint hobby, de mint sport, nem nagyon érdekel...Valami tornát szeretnék kipróbálni, mint például a szertorna,csak az a baj, hogy nem nagyon vagyok hajlékony, meg ugyanaz mint a balettnál, hogy fiatalabb korba kellett volna elkezdeni.Nem?? A Jazz Balett is nagyon-nagyon tetszik, talán még jobban mint a klasszikus, csak azzal meg az a probléma hogy nem találtam sehol se ilyen kezdő oktatást... A műkori is nagyon tetszik és nagyon-nagyon szép sport, de az meg nagyon drága(azt hallottam valakitől hogy egy alkalom 5.000,-).

Kérlek segítsetek, mert nagyon szeretnék valamit sprtolni... A balett, műlkorcsolya, szertorna-->ezek olyan gyönyörű sportok, szeretném kipróbálni őket és nem csak gyönyörködni bennük (mert nézni nagyon szeretem:DD)...

2013. márc. 2. 14:34
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nem keso! Hajra
2013. márc. 2. 15:56
 2/15 anonim válasza:
sosem késő
2013. márc. 2. 17:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:DD
2013. márc. 4. 17:56
 4/15 anonim válasza:

Azért kell hamar balettozni mert akkor rugalmasabbak a csontjaid magyarul hajlékonyabb vagy ! A baletthez kell a hajlékonyság.Meg ugye alacsony vagy és ez sokszor probléma de ha szeretnéd fejleszteni a hajlékonyságodat akkor otthon sokat nyújts és tornázz,persze ne vidd túlzásba nehogy meghúzd magad! De lehetsz még balettos ;-) a műkoriról többet tudok

üdv: egy ember

2013. márc. 5. 16:39
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. márc. 5. 19:20
 6/15 anonim válasza:

Mellesleg nyugodtan kérdezhetsz !

(kori,balett,lovaglás)

2013. márc. 5. 19:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Hupssz..!Tényleg a lovaglást ki is felejtettem...Néha, néha szoktam menni, de az nagyon-nagyon ritka...De a lovakat nagyon szeretem:DD
2013. márc. 6. 14:26
 8/15 anonim válasza:
Műkori egy hónap 5000 xD
2013. márc. 10. 17:04
 9/15 A kérdező kommentje:

tényleg 5000,- nem is tudtam, köszönöm!?

Esetleg valaki, tudna ajánlani még valamijen sportot ezen kívül? Vagy valaki tud olyan helyet (Budapest, Zuglóban) ahol lehet kezdő szinten jazz balettozni, és ahogy írtam, hogy 13 éves vagyok, és az én korosztályomnak...

Előre is köszönöm szépen!

2013. ápr. 14. 13:52
 10/15 anonim válasza:
Gumi asztalozás,hip hop,aerobic,sváb torna,
2013. ápr. 14. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!