Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valahol tanítanak fegyencedzés...

Valahol tanítanak fegyencedzést? Mert ez a könyv valami foss. Minden hülyeségről ír csak arról nem ami érdekel engem - A lényeg - De az is jó, ha linkeltek egy oldalt, ahol lényegre mennek és nem a börtön életre.

Figyelt kérdés

2013. febr. 27. 18:23
 1/9 *Glissade* ***** válasza:
100%
Szerintem minden le van benne írva, ami kell. Nekem érthető volt.
2013. febr. 27. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen minden le van írva benne, ha egy 100 oldalas könyvhöz lusta vagy, hogyan akarsz edzeni?
2013. febr. 27. 18:34
 3/9 *Glissade* ***** válasza:
Az már más kérdés, hogy mivel értek benne egyett, és mivel nem... de a lényeg, és minden amit mondani akar a könyv az nekem átjött.
2013. febr. 27. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Van egy facebookos csoport ahol segítenek, de amúgy ha ncore-ról letöltöd szét vannak szedve a gyakorlatok külön pdf-ben, ezt a könyvet nem azért írták meg hogy neked lényegre törő legyen. Vagy lusta vagy, vagy nulla a szövegértésed, van 6 gyakorlat benne 10-10 fokozatra szedve.
2013. febr. 27. 18:43
 5/9 A kérdező kommentje:
De engem nem érdekel, h mi történt vele a börtönben... Engem az edzés érdekel.
2013. febr. 28. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
van vagy 100 oldal az a könyv abból kb 10-20 az hogy mi történt vele, a többi meg az edzés... ne legyél ilyen lusta... amúgy meg előrelapozni lehetetlen?
2013. febr. 28. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Cseszdmeg, ez nem edzés kötet, ha csak gyakorlatok érdekelnek akkor bodybuilder.hu. A fegyencedzés egy KÖNYV, nem gyúrómagazin, ahova összesűrítenek 100 gyakorlatot 2 sor írás mellé.
2013. febr. 28. 17:31
 8/9 legion ***** válasza:
Kinyitod a könyvet.Megkeresed benne azokat a fotókat,amiken egy gyakorlatokat végző fickó van.Ezeket kitéped,a könyv többi részét kidobod.A kitépett részeket elejétől végéig,lassan,becsülettel végigcsinálod.Az edzésedről naplót vezetsz,hogy lásd a fejlődésed,és megszeretsd az olvasást!
2013. febr. 28. 19:42
 9/9 *Glissade* ***** válasza:

Azért fura ez nekem. Mert én végig olvastam azt a nem tudom hány oldalas könyvet (a lényeg az, hogy nem túl rövid), holott tudtam, hogy edzeni nem fogok vele, mert hasonló edzést csinálok, csak csoporttal, edzővel stb.

Ráadásúl kedvem sem lenne otthon egyedűl szorakoznom vele...

Ennek ellenére kölcsön kértem:)

Csak arra akartam kilyukadni, hogy a SAJÁT érdekedben muszály lesz utána járnod a dolgoknak! Mert senki nem fog felelőséget vállalni érted, csak te magad!

Ha lusta vagy utána olvasni, akkor ne akarj edzeni sem!

2013. febr. 28. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!