Most kezdtem el járni kondiba és milyen táplálékiegészítőt használjak?
Figyelt kérdés
Kreatinra gondoltam legelőször. Sajnos elég gyors az anyagcserém, ennek ellenére feltud szívódni?2013. febr. 24. 18:01
1/11 anonim válasza:
Azt nemtom, de edzés után mehet tejsavó protein(egy 30-40 gramm) és szőlőcukor por (40-50g)
2/11 anonim válasza:
??
Étrended rendben van? Ez a legelső. Utána tejsavófehérje+gyors ch. Utána vitamin. És utána csak a kreatin. Kezdőként fölösleges egyébként is.
3/11 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam, hogy kb 3hónapig szedem a kreatint és utánna leállok vele.... ez jó öttlet? Az étrendem jó.
Minimális zsirzázalékom van.... 175cm 66kg
2013. febr. 24. 18:14
4/11 anonim válasza:
A kretinból kúrákat kell csinálni,jól tudod!
De inkább fehérjére költs! :)
Kettő mehet eggyütt is !
5/11 A kérdező kommentje:
Hát azért is mondom, hogy használom 3hónapig, utánna pihenek vele egy ideig... Amugy milyen hatása lesz annak ha például elfogyasztott kreatin +edzés után leállok a kondizással? (bár nem állnék le vele-csak érdekel)
2013. febr. 24. 18:31
6/11 dirtboy válasza:
7/11 anonim válasza:
Inkább tudáskiegészítőt használj, rád fér... olvass sokat, kezdetnek legalább az Alapismereteket meg egy Sárga Kapszulát.
8/11 anonim válasza:
Nekem a FortiFit jött be, gyorsan felszívódó tejsavó fehérjét tartalmaz.
9/11 Deepbassnine válasza:
a kreatin kitagitja az izomsejteket hogy tobb tapanyag tudjon belekerulni
ha nemfogsz enni fehérjét csak víz fog belemenni a sejtekbe
feleslegesen fogsz jarni gyurni
10/11 anonim válasza:
Ha most kezdtél el csak gyúrni akkor még egy jó évig biztos nem kell kreatin neked. Az izomépítés alapja az étrend, ha az rendben van akkor többet fogsz fejlődni mint a kreatintól. Ha pedig az étrendedre nem tudsz figyelni akkor felesleges a kreatin mert csak vizesedni fogsz tőle a szr kaja miatt. Tömegnövelőt vegyél, van amelyik alapból tartalmaz kreatint, az bőven elég lesz neked. De Bunny Sárga Kapszuláját lenne a legjobb beszerezned mielőtt elkezded mindenre ész nélkül kidobálni a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!