Szeretnék kb.5 kilótól megszabadulni. Milyen testmozgást ajánlotok?
Ugrókötelezésre gondoltam. Szerintetek az megfelelő? Naponta mennyi ideig szükséges ugrókötelezni, hogy legyen látszata?
Olyan mozgások érdekelnek, amiket itthon tudnék végezni.
Előre is köszönöm.
Diéta nélkül nem fog menni. Diéta + megfelelő mozgás a kulcs. Nem csak ugrókötelezni, de futni is kéne, legalább heti 2-3 alkalommal. Rakj össze egy étrendet, ugyanis a fogyáshoz kevesebb kalóriát kell bevinni annál, mint amennyit a szervezet felhasznál. Enélkül nehéz lesz zsírt égetni. A dolog úgy fest, hogy 2g/testtömegkilogramm szachariddal indulj (per nap), aztán később lehet csökkenteni. Minden cukrosat és zsírosat kerülni kell (színes üdítők, kolbász, szalámi, sajt, vaj, zsíros húsok, kenyér, gyümölcsök, stb.) Egyél sok fehérjét (tojás, sovány túró, száraz húsok) és sok zöldséget. A fehérje azért fontos, hogy ne veszíts az izomzatból. Ha a szervezet nekiáll leépíteni belőle, nehéz lesz feszes részeket alkotni magadon. Lehet, hogy könnyebb leszel, de nem biztos, hogy attól még sokkal jobban fogsz kinézni. Ezen kívül ügyelj arra, hogy heti 1 kilónál ne fogyj többet, különben megint az izmok látják kárát. Végül egy kis segítség:
Sok sikert!
Ja igen, elfelejtettem, hogy a napi 2g/testtömegkilogramm fehérje minimum legyen meg. Zsírból ugyanez 0,5g legyen, ezt ne lépd túl. Én ezt a szép hosszú táblázatot szoktam még ajánlani segítségképp:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!