Mit javasoltok?
16 leszek nemsokára,most kezdek el ujra gyurni,és akarok venni fehérjét ,5000 ft körül melyik a legjobb?
erröl vélemény?
Nem jó, csak 60%-os protein. Válassz 70% felettit.
Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb..
És ne 5ezerért vegyél, az nem sokáig elég és fajlagosan drágább is, mint egy 2,3 kilós.
Ez egy jó protein, de ne ilyen kis kiszereléssel vedd.
Hanem: [link]
ma 18.48, ne dumálj már baromságokat. egyrészt egy kezdőnek is jó protein kell, másrészt hol van egy 70-80 %-os protein a legnagyobb %-tól??
Gondolkozz már ember!!
Én nem azt mondtam ,hogy ez nagy, csupán csak szóltam hogy mielőtt valaki rábeszélné a hülyeségre,
ha hosszútávon akarok szedni akkor kezd egy kisebb %-ossal és növeld ha elértél a végére már lesz eredmény persze mellé normálisan is kell táplálkozni.
wut
Ezt nem értem :D Elmagyaráznád, kérlek? Nem tudom, miért jó egy alacsonyabb tömegszázalékú proteinnel kezdeni, aztán folyamatosan emelni, pedig hallottam már sokmindent :D So go on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!