Danabol, Methandienone ( Bővebben lent )?
Hali 17 éves vagyok és segítséget szeretnék kérni :)
jobb teljesítményt szeretnék elérni ,tehát ehhez folyamodok.
Elszeretnék kezdeni egy kúrát.Eddig elkezdtem egy Methandienone kúrát ,és azt vettem észre ,hogy már a 3. hét felé jóval csökkent a libidóm így abba hagytam, Kb rá 2 hétre helye állt a rendes szintjére. Elszeretnék kezdeni egy Kúrát ismét de rendesen végig tolni. Nem tudom ,danabol vagy Methandienone ba kezdjek féletem a libódom ,hogy vissza áll e vagy sem. ! tanácsot szeretnék.
Montez kemeny volt veled de igazat beszelt. En mondjuk ertekelem, hogy megprobalsz erdeklodni mielott valami oltari nagy baromsagot csinalnal, ugyhogy nem foglak savazni. Raadasul 17 evesen ugyan ebben a cipoben jartam es barmit megtettem volna hogy gyorsabban izmosodjak.
Tehat amint Montez mar elmondta, a Methandienone a Danabol (alias Anabol, Naposim, Nerobol, satobbi) hatoanyaga. A ketto szer kozott csak a nevukben van kulonbseg jo esetben. Azert mondom hogy jo esetben, mert ezt hamisitjak a legtobbet, mivel szinte mindenki ezt veszi es van rajta haszon. A hamisitvanyba az olcsobb (es mergezobb) methyl-tesztoszteron kerul, vagy semmi.
Az impotenciarol: par napja beszeltem egy testepito ismerosommel arrol, hogy neha "le kell jonni" a szerrol. Idezem: "olyankor aztan nincs semmi szex, csak a kotelezo. vagy meg az sem". Illetve: "lefogyok mint a barom de ugyis tel van, nincs szezon. De jobb mint allandoan nyomni". Ezek az emberek igy elnek.
Egy kis Danaboltol eppenseggel nem leszel feltetlenul impotens persze. Ha szeded NE piramisban szedd barmit mondanak a teremben (a korzeti orvos mikor irt fel piramisban gyogyszert?). Napi 20mg 8 heten at. Ez egy moderalt dozis. Ezt oszd el tobbfele! Ne szedj belole tobbet! Sok tiszta feherje kell hozza (csirkehus, tejsavo protein, turo. Napi 2 gramm feherje testsulykilogramonkent). Melle Legalon, ami recept nelkul kaphato majvedo. A Metha ugyanis olyan molekula, ami 17 alfa-alkalizalt hogy a maj ne bontsa le olyan gyorsan de ennek az az ara, hogy karositjha a majsejteket. Ha vegeztel masnaptol napi 20mg Zitazonium harom heten at a sajat tesztoszteron termeles ujrainditasa vegett. Ettol 6-8 kg tomegre szamithatsz ha ez az elso kurad (minel nagyobb vagy annal tobbre) es ha tiszta eteleket eszel, kerulod a sot ugy 60-70% megmarad belole.
Ezzel amit irtam elvileg nem lesz semmi bajod. Mondom elvileg! Ha faj, rossz, satobbi azonnal abbahagyni!!!
Azert erezhettel tole libidocsokkenest, mert mar kis adagban is durvan csokkenti a sajat hormontermelest. Szintetikus androgen szerkent a libido gondon valoban segitene a Provi de Montez-zel ellentetben en nem ertek egyet a Proviron szedesevel Methandienone kura alatt (szemest szemessel nem szedunk). Bar ertem mire gondolhatott mikor javasolta. Az ellenervem, hogy tomegnoveleshez szukseg van nemi osztrogenizaciora es a Provi azt megfogna. Az a szer injekcios tesztoszteronokhoz valo inkabb.
Oszinten szolva erre a kerdesre nem tudom a pontos valaszt. Elobb-utobb magatol is helyreall. Dozisfuggo, hogy mennyi ido alatt. Csakhogy a csokkent hormontermeles miatt az immunrendszer sem mukodik tokeletesen. Harom heten at napi 20mg Zitazonium nem hiszem hogy art. Ha en lennek a helyedben en szednem, mert olcso es ez az adag 150%-kal noveli a sajat hormontermelest, szoval nincs ok hogy miert ne?
Mindazonaltal en nem vagyok orvos! En kulfoldi kutatasi eredmenyek alapjan javasolom ezt, illetve csak a sajat es a barataim tapasztalatait tudom elmondani neked. Ha en lennek a helyedben megprobalkoznek a Zita-val. Ha nem mukodik elmennek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!