Hali 17 éves vagyok és segítséget szeretnék kérni :)
jobb teljesítményt szeretnék elérni ,tehát ehhez folyamodok.
Elszeretnék kezdeni egy kúrát.Eddig elkezdtem egy Methandienone kúrát ,és azt vettem észre ,hogy már a 3. hét felé jóval csökkent a libidóm így abba hagytam, Kb rá 2 hétre helye állt a rendes szintjére. Elszeretnék kezdeni egy Kúrát ismét de rendesen végig tolni. Nem tudom ,danabol vagy Methandienone ba kezdjek féletem a libódom ,hogy vissza áll e vagy sem. ! tanácsot szeretnék.
Már ott kezdődik az egész hozzá nem értésed, hogy azt sem tudod, hogy a danabolnak a hatóanyaga az methandienon.
Mint ahogy a régi nerolbolnak, naposimnak, orosz methandrosztenolonnak is.
Szerintem ne koxolj, rakd rendbe az étrended, vegyél jó tápkiegeket, és fejlődni fogsz.
2013. febr. 17. 16:39
2/19 anonim válasza:
Így van ,halgass Monti -ra ! :)
2013. febr. 17. 16:43
3/19 anonim válasza:
A tudatlanságodból ítélve tuti nem versenyzel így fölösleges a kox. Komolyan, ne legyél már ilyen szerencsétlen..
2013. febr. 17. 17:02
4/19 anonim válasza:
17 évesen?
2013. febr. 17. 19:00
5/19 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem normális válaszokat várok, nem ilyen kioktatásokat ami igazából nem is az! Methandienone Tablettát szedtem és így a harmadik hét felé jóval csökkent a libidóm, és ezért kérdem ,hogy a Danabolnál is előfordulhat e ez ilyen szinten. Meg ha végig nyomom a kúrát vissza áll e és mennyi idő alatt. Normális választ légy szíves :)
2013. febr. 17. 20:57
6/19 anonim válasza:
Ha normális választ vársz, akkor te is úgy írj.
2013. febr. 17. 21:00
7/19 A kérdező kommentje:
Normálisan írtam,te kezdtél savazni. :)
2013. febr. 17. 21:01
8/19 anonim válasza:
Azt írtam, hogy nem értesz hozzá, ami igaz is, különben nem kérdeznél. És leírtam, hogy elég lenne az étrend és tápkieg. Ezzel segítek a legtöbbet. De tőlem szedheted. Proviron kell mellé, utána pedig 30 szem zitazonium és visszaáll a hormontermelésed.De 17 évesen feleslegesen kockáztatsz.
2013. febr. 17. 21:11
9/19 A kérdező kommentje:
Normálisan tettem fel a kérdést szerintem,és nem vagyok az a típus ,hogy " jajj kox ez a menő ge ci izmos leszek semmi étrend " nyugodj meg. Rengeteget olvastam a szteroidokról mielőtt bele vágtam, ezt mégsem tudom ,hogy van. Senki se születik meg és mindenről tud mindent. Ezért kérnék segítséget nem pedig "oltásokat". Köszönöm
2013. febr. 17. 21:13
10/19 A kérdező kommentje:
Hát a methandienone tablettától jóval csökkent a libidóm, abbahagytam rá 2-3 hétre már teljesen vissza állt. Most mi van a végig csinálom a kúrát? Ezért kérek segítséget :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!