Szerintetek mennyi idő múlva fog látszódni az eredménye?
14 éves fiú vagyok, alapból elég izmos, tesiből mindig én vagyok a legjobb az osztályban. Tanár úr bevezette 8. fél évtől,hogy szabadon minden órán akinek kedve támad, mehet húzódzkodni, tolódzkodni, kötelet, illetve rudat mászni.
Nos, én minden órán csinálni szoktam össz: 5x10 húzódzkodást, 5x10 tolódzkdást, 5x felmászok kötélen és 2x a fa rúdon. (kötél, fa rúd hossza 6m) .
1 hónapja csinálom, már 4-gyel több a húzódzkodási rekordom, mint eddig, viszont a testemen nem igazán látszik változás.
Szerintetek mennyi idő múlva fog látsódni az eredménye?
Ha szemmel látható változást, vagyis izomtömeget akarsz növelni, akkor sajnos az nem elég.
Egyéni étrendet kell gyártani az alábbi szempontok alapján napi szinten:
*2-2.5 gramm *testsúlykilogramm fehérje
*5 gramm * tskg szénhidrát
*kb. 40-60 gramm zsír, lehetőleg telítetlen
* Minden 20 tskg-ra 1 liter víz
+ Multivitamin.
Látszódni fog, én olyan fél évet saccolnék neki. Ez persze annak a függvénye, hogy most hogy nézel ki.
nem kel minden gyúrós szöveget elhinni. Nekem sincs étrendem, eszem mindent ami az utamba kerül a zöldségtől, a hamburgeren keresztül a salátákon át a csülökpörköltig. Meglátszik az eredménye, és nem zsírban mérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!