Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő múlva...

Szerintetek mennyi idő múlva fog látszódni az eredménye?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, alapból elég izmos, tesiből mindig én vagyok a legjobb az osztályban. Tanár úr bevezette 8. fél évtől,hogy szabadon minden órán akinek kedve támad, mehet húzódzkodni, tolódzkodni, kötelet, illetve rudat mászni.

Nos, én minden órán csinálni szoktam össz: 5x10 húzódzkodást, 5x10 tolódzkdást, 5x felmászok kötélen és 2x a fa rúdon. (kötél, fa rúd hossza 6m) .

1 hónapja csinálom, már 4-gyel több a húzódzkodási rekordom, mint eddig, viszont a testemen nem igazán látszik változás.

Szerintetek mennyi idő múlva fog látsódni az eredménye?

2013. febr. 15. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Hát ha nincs tömegnövelő étrended akkor soha.
2013. febr. 15. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs kimondott étrendem, viszont sok fehérjét eszek, 1 héten 4x van csirke, diznó, és odafigyelek, hogy mit eszem! 174 cm magas, és 64 kg vagyok, a karom pedig 33cm
2013. febr. 15. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha szemmel látható változást, vagyis izomtömeget akarsz növelni, akkor sajnos az nem elég.

Egyéni étrendet kell gyártani az alábbi szempontok alapján napi szinten:

*2-2.5 gramm *testsúlykilogramm fehérje

*5 gramm * tskg szénhidrát

*kb. 40-60 gramm zsír, lehetőleg telítetlen

* Minden 20 tskg-ra 1 liter víz

+ Multivitamin.

2013. febr. 15. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Látszódni fog, én olyan fél évet saccolnék neki. Ez persze annak a függvénye, hogy most hogy nézel ki.

nem kel minden gyúrós szöveget elhinni. Nekem sincs étrendem, eszem mindent ami az utamba kerül a zöldségtől, a hamburgeren keresztül a salátákon át a csülökpörköltig. Meglátszik az eredménye, és nem zsírban mérem.

2013. febr. 15. 20:11
 5/8 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. febr. 15. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha betartod az étrendet akkor hamar fog látszani, 2-3 hónap után már szemmel jól láthatóan, de azért nem kell Schwarzeneggeri magasságokban gondolkodni. Persze ehhez valóban megfelelő étrend kell, ahogy előttem írták.
2013. febr. 16. 04:15
 7/8 A kérdező kommentje:
jah és heti 3X van tesim, de otthon is szombaton fekvő, felülés, futás
2013. febr. 16. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
ha minden rendben van pár hónap
2013. febr. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!