Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15éves vagyok és a börtönedzés...

15éves vagyok és a börtönedzést folytatom de hasból kicsit túlsúlyok vagyok ahoz hogy izmosabb legyen kicsit fogynom kéne de a kocogás nem igazán használ mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Fegyencedzésre gondolsz?

Egyébként nem ártana szálkásító diéta is, anélkül nehéz lesz.

2013. febr. 14. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:
ja ja arra, nem ehetek ?:):)
2013. febr. 14. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem ehetek ????

Az étrendedet kell belőni! naponta 2-2,5 g fehérje /ttkg ! És 2 g ch/ttkg !1 g zsír/ttkg ! :)

2013. febr. 14. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem, csak több fehérje kell és kevés szénhidrát.

Egyél sovány húsokat, tojást, este sovány túrót.

szénhidrát forrásként: zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség. Ne egyél cukros, fehér lisztes kajákat.

2013. febr. 14. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:
minden világos, hálás vagyok , köszönöm:)
2013. febr. 14. 21:42
 6/8 YourDestiny ***** válasza:
És a cukros üdítők helyett inkább sok vizet igyál.
2013. febr. 14. 21:52
 7/8 A kérdező kommentje:
és ha ezt be tartom és minden nap másfél órát edzek, mennyi idő kell hogy izmos legyek mert most inkább hájas vagyok mint izmos
2013. febr. 15. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár hónapa alatt látnod kell pozitív változást, de izmosodáshoz, jó formához több idő kell. Ezt nem lehet megtippelni, mert genetikafüggő is. Ráadásul fegyencedzéssel nem lesz látványos izomtömeged, de egy kisebb, szálkás forma elérhető.
2013. febr. 15. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!