A testépítők hol vesznek nadrágot?
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem ezt a sportot, és hamar szembesültem azzal a problémával, hogy szűk lett a nadrágom combra, de amikor elmentem újat venni, csak olyan nadrág volt jó combra ami derékra és hosszúságra nagyon nagy volt. Hol lehet olyan nadrágot venni aminek a méretarányai ugyanolyanok csak combban és vádliban vastagabbak?2013. febr. 13. 19:01
1/5 anonim válasza:
ezzel a problémával én is szembesültem már, én ha ehetem melegítőbe járok mostanában de aha farmer vagy szövet nadrág kell akkor megveszem a hosszút és levágatom varrónővel
3/5 A kérdező kommentje:
És a derekával nem csinálsz semmit? Engem nagyon zavarna hogy olyan gyűrött szar lesz amikor megszorítom övvel, és hülyén is néz ki szerintem :/
2013. febr. 13. 19:06
4/5 anonim válasza:
sajnos ez ilyen sport, a férfiaknak marad a deréknél az összehúzott nadrág, a kislányoknak meg jó a Justin Bieber fél csőnaci
5/5 anonim válasza:
Én mindenhova melegítőben járok. Igazából olyan helyre nem is megyek, ahova nem lenne megfelelő. Legközelebbi esemény a szalagavatóm lesz, ahova másik nadrág fog kelleni. Ott megy ugye varratva lesz öltöny-nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!