Szerintetek jó az az érték, hogy 24%-os a testzsírom? Ha nem, írjatok egy két dolgot mit csináljak. Egyébként edzek. Heti 2 alkalommal.
Figyelt kérdés
Egyébként 14 éves vagyok és 55-56kg.
És 157cm.
A hasam körfogata 76-78cm.
2013. febr. 13. 16:46
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként fiú vagyok.
2013. febr. 13. 16:49
2/9 anonim válasza:
a felnőtt átlagos férfiak testzsírja 18-20% körüli.
a fiatal 14 éves fiúk átlaga 10-15%.
a 24% a felnőtt nem sportoló nők átlaga.
ettől függetlenül nem lehetetlen,hogy sz@rul mérted.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mértem rosszul.Az iskolába mérték meg azzal a testzsírmérővel,de nem mondtak semmit.
2013. febr. 13. 17:15
4/9 anonim válasza:
Sok. Olvass a test működéséről, sportolj aktívabban, és megfelelő módon táplálkozz! (Tök átlagos vagy. A mai tinik mind zsírosak, testnevelésből meg felmentettek...)
5/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent.2szer járok edzésre,de nincs időm rá hogy mást is csináljak.Sokat kell tanulni.mondjuk most egy kicsit sok csokit meg tésztát ettem és hát mondjuk meg is volt a hatása.A hasam körfogata ezelött 3hónappal még csak 58cm volt.A testzsírom meg 14%.A súlyom 44kg.Szerinted sok hájt szedtem fel?Vagyis úgy kérdezem hogy ez szerinted 3 hónap alatt sok,mert hát növésben is vagyok,szerinted a háj a növéssel jár?tegyük hozá hogy voltak kockáim,most meg eltakarja a háj és zsírkockák lettek.
2013. febr. 14. 16:52
6/9 anonim válasza:
Az kifogás , hogy nincs időd mert tanulni kell -.-"
kb napi 20-30 percet kellene edzened, kevesebb csoki, tészta.
8/9 A kérdező kommentje:
De milyen mozgást kellene végeznem?Lehetőleg olyat amit otthon lehetne de max 10perceset.
2013. febr. 15. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!