Melyik a legjobb ár/érték arányú fehérje (edzés utáni löketnek)?
Alacsony cukorral. Tehát ami jó akkor is, ha szálkásítani szeretnék, tömegeléskor meg lenyomom cukkorral.
2. kérdésem: véleményetek szerint (szintén ár/érték arányukat tekintve) a Scitec Whey 100% Prof. nagyon alulmarad a HiTech Whey C6-hoz képest? Utóbbit sehol nem találok, hiába rengetegen emlegetik.
Kezdő vagyok e téren (kondizás terén nem), így csak azt tudom, amit a weboldalakon olvastam. Viszont érdekelne néhány olyan ember véleménye is, aki ért a hobbihoz, és egyben tolja is.
Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb..
De semmit nem ér a tápkieg, ha nincs megfelelő tömegnövelő étrended hozzá.
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
És igen, a WheyC6 jelenleg az egyik legjobb, sőt inkább a legjobb protein a piacon.
Köszönöm. Az gond az, hogy én határon túli vagyok, és itt sehol sem sikerül C6-ot találni. A felsoroltak közül a Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof. Biotech nitro pure whey gold, VPX Syngex, amit eddig találtam. Közülük melyiket ajánlanád, amiben elég ez a BCAA , ha az tényleg fontos a fejlődéshez? Az étrendet tudom, hogy fontos.
Köszönöm.
És azt meg tudod mondani, hogy a Whey 100% Prof sima és LS között van más különbség is azon kívül, hogy az egyik édesebb másiknál? Ezt írja a leírás, más nem nagyon tünt fel.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!