Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Így érdemes lenne elkezdenem...

Így érdemes lenne elkezdenem kondizni?

Figyelt kérdés

Régebben már edzettem, szép eredményeim is voltak, de sajnos egy snowboard baleset miatt nagyon sokat ki kellett hagynom, most jutottam el oda, hogy megint elkezdhetnék edzeni, persze csak átmozgató szinten, és szépen fokozatosan megint belelendülni :)

A problémám az, hogy lassacskán jön a nyár, és én júniustól augusztusig hát, nem túl sokat leszek itthon. Család, barátnő, barátok, utazás, ha akarnám se tudnám tartani az edzéseket, így félek, hogy az a kicsi eredmény amit elérnék addig (persze étrenddel), az nyáron leépülne, megint kezdhetném elölről az egészet.

Szerintetek így vágjak bele most, vagy várjak szeptemberig? :) Ti belekezdenétek?

Köszi a válaszokat.

2013. febr. 12. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdj bele, egyértelmű!
2013. febr. 12. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Mehet az edzés.:)
2013. febr. 12. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!