13 éves vagyok és imádom a balettot, de eddig még nem balettoztam soha. érdemes lenne most elkezdenem?
Mozogni, táncolni sosem késő elkezdeni... de csak amíg a saját örömödre szeretnéd...
Fellépésekre, versenyekre már késő... a korodbeliek már sokkal magasabb szinten vannak. De ez szinte minden táncra, és nagyon sok sportra igaz...
Felérhetsz... de nem a saját korosztályoddal...
Ugyanilyen a népi tánc, mazsorett, és sorolhatnám...
Esetleg a saját korosztályoddal úgy, ha kitartó vagy... és valaki segít, az alapoktól kezdve.
Mondjuk, ha nekik van heti 2x2 óra próba... és te próbálsz hetente 6x2 órát, akkor egy év alatt 3 évet behozhatsz...
De ők többnyire óvodás - elsős kortól kezdik, így 13 évesen elég nehéz őket beérni...
csapasd! :D
ezt meg ajánlom: [link]
Simán belehet hozni a lemaradást!
Én is 13 éves vagyok, 7 évig balettoztam, utána a Madách musical tánciskolában a 2. évemnél tartok ( [link] ajánlom figyelmedbe nagyon pro tánciskola). Most tanulok musical- modern- táncot és szteppet is,- most néha még jobban megy nekem mint akiknek már többéves tapasztalatuk van zekben a táncokban.
Szerintem érdemes elkeszdeni!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!