Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, átlagos...

14 éves vagyok, átlagos testalkatú vékony voltam. De az utobbi időben felszaladt 5-6kg zsír. Most egy kicsit hájas vagyok. Mit csináljak, de úgy hogy ne nézzek ugy ki mint egy testépítő?

Figyelt kérdés

testmagasságom:156cm

súlyom:52-55kg

a hasam körfogata:77-78cm

életkorom:14év

2013. febr. 12. 15:41
1 2 3
 11/28 Osynho ***** válasza:
Miért?
2013. febr. 12. 16:15
 12/28 A kérdező kommentje:
Azért mert lötyög rajtam a háj és a nadrágjaimból is kihíztam.Az új nadrágok vétele nem gond csak jó lenne ha nem szorítaná a hasamat a régi,és egyébként is jobban néznék ki.
2013. febr. 12. 16:41
 13/28 Osynho ***** válasza:
Első hozzászólás. :)
2013. febr. 12. 16:42
 14/28 A kérdező kommentje:
De nem eszek rossz ételeket.Csupa márkásat veszünk mindenből.Amúgy meg eleget sportolok,de nincs hatása.
2013. febr. 12. 16:47
 15/28 Osynho ***** válasza:

Nem a márkával van a gond, hanem az összetétellel. Viszont kijelentetted, hogy te ezeket szeretnéd enni. Akkor miről is beszélünk?

Most elkezdhetnék írni mindenfélét a napi ajánlott fehérje, szénhidrát, szírbevitelről, meg ilyenekről, de nincs értelme. 14 éves vagy azt add amit jónak látsz, nem hiszem, hogy nekiállsz számolgatni, hogy naponta miből hány grammot viszel be. Különben is, fejlődő szervezet vagy.

2013. febr. 12. 16:49
 16/28 anonim ***** válasza:

Hogy jönnek ide a testépítők? A testépítők nem hájasak, max tömegeléskor van rajtuk egy kis zsír...

Szálkásító étrend kell és heti 4-5 aerob edzés. Nem márkás kaját kell venni, hanem NORMÁLIS kaját. Ehetsz te akármilyen márkás katyvaszt, ha felér egy szívrohammal az összetevői miatt. Tessék sok fehérjét enni, csirkét, pulykát, tojást, egyél rengeteg zöldséget, mellőzd a cukros üdítőket, a fehér lisztet (tehát a fehér kenyeret, tésztát), helyette teljes kiőrlésű dolgokat egyél, lefekvés előtt ne egyél szénhidrátot, hanem túrót. Emellett pedig járj el rendszeresen futni vagy biciklizni, az a legegyszerűbb megoldás.

Bár én inkább a tömegnövelést javasolnám, mivel elég vékonyka vagy, de hát te fogyni szeretnél, és nem formásodni...

2013. febr. 12. 17:21
 17/28 YourDestiny ***** válasza:
A Pick szalámi 50 százaléka zsír. Ha ilyesmiket eszel, ne akarj lefogyni. Zsírt tömni magadba és fogyni egyszerre nem lehet.
2013. febr. 12. 17:32
 18/28 A kérdező kommentje:
Szerintetek a tömegnövelés jobb lenne? Igazábol jól jönne egy kis izom,de nem sok.
2013. febr. 13. 15:45
 19/28 A kérdező kommentje:
Egyébként a testzsírom 24%.Szerintetek ez milyen?Most már tudjátok hogy hájas vagyok e.
2013. febr. 13. 16:23
 20/28 YourDestiny ***** válasza:
Úgymond fajtától is függ. Van, akinek egy helyre rakódik le több, van, akin alig venni észre. Nekem is majdnem annyi, mint neked, és nem látszik. Nézz tükörbe, és dönts. Később még szálkásíthatsz. De akár fogyhatsz is, ha nem érzed jól magad a bőrödbe, és a későbbiekben elkezdesz tömegelni gyúrással.
2013. febr. 13. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!