Villácska kérdése:
Ropog a könyököm. Mit tegyek? 14/F
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 2 éve edzek saját testsúlyommal, nehéz gyakorlatokat csinálok SZABÁLYOSAN. (muscle up, tolódzkodás 1 rúdon, fekvőtámaszok minden formája) Fél éve túlerőltettem magamat és a jobb könyökömben az ízület begyulladt 1-2 hónapot szenvedtem vele (nem edzettem) amíg eljutottam addig hogy lejegeljem és elmúlt. Azóta nagyon ritkán fordul elő fájdalom. DE (és itt a kérdésem lényege légyszives erre válaszoljatok) amikor kinyújtom a kezemet a jobb könyököm roppan egyet halkan. E közbe nem terhelem, terhelés közben semmit nem észlelek. Szerintetek kezdjek el aggódni? Vagy esetleg valami izületi folyadék termelő készítményt és porcerősítőt tudtok ajánlani? Esetleg milyen gyakorlatokat kerüljek? Fontos lenne mert lassan konditerembe szeretnék járni, persze nem terhelném túl magamat és mindenképpen olyan edzéstárssal mennék el aki tudja mit csinál.2013. febr. 12. 12:43
1/1 Osynho válasza:
Izületvédő nem hülyeség.
Nekem is "kattogott" a bal könyököm. Elestem motorral azóta csinálta. Főleg fekvenyomásnál, kis súlynál éreztem, egyet ugrott is adott szögben az izület és hangot is adott. Na, azóta, ahogy megerősödtem abba is hagyta. :) Persze nálad lehet, hogy tök más dolog miatt csinálja, nézesd meg egy orvossal, nem jó ilyen fiatalon hazavágni magadat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!