Ez az osztott edzésterv jó?
Hétfő: mell-tricepsz: fekvenyomás, ferdepados nyomás, tárogatás/áthúzás, tolódzkodás súllyal, homlokra engedés, szűknyomás, csigás letolás
Kedd: váll-has-vádli: mellről nyomás, oldalemelés, döntött oldalemelés, vállvonogatás, hasprés, lábemelés, egylábas vádligyakorlat, álló vádli
Csütörtök: hát-bicepsz: húzódzkodás, döntött t. evezés, lehúzás mellhez v. nyakhoz, fűrész, karhajlítás, koncentrált bicepsz, fordított bicepsz/kalapács bicepsz
Péntek: Láb-has-vádli: Guggolás/felhúzás, kitörés/lábtoló, lábnyújtás, lábhajlítás, álló vádli, ülő vádli, lábemelés, orosz twist, plank.
3x/4x6-12
Jó-e ez az edzésterv? Illetve haverom a teljes test edzés megszállottja tudtok érveket miért jobb az osztott edzés?
Jó így, ha mell után tudsz másnap vállazni, de majd meglátod.
Én jobban szeretem az osztottat, tehát amit te is írtál, mint a teljes testes edzést, mivel osztottnál több gyakorlattal teljesen szétedzhetem az adott izomcsoportot, és lesz rá egy hete pihenni.:)
Néha viszont be lehet tenni pár hét teljes testest a változatosság kedvéért. Egyébként meg kinek mi jön be.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!