Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez az osztott edzésterv jó?

Ez az osztott edzésterv jó?

Figyelt kérdés

Hétfő: mell-tricepsz: fekvenyomás, ferdepados nyomás, tárogatás/áthúzás, tolódzkodás súllyal, homlokra engedés, szűknyomás, csigás letolás

Kedd: váll-has-vádli: mellről nyomás, oldalemelés, döntött oldalemelés, vállvonogatás, hasprés, lábemelés, egylábas vádligyakorlat, álló vádli

Csütörtök: hát-bicepsz: húzódzkodás, döntött t. evezés, lehúzás mellhez v. nyakhoz, fűrész, karhajlítás, koncentrált bicepsz, fordított bicepsz/kalapács bicepsz

Péntek: Láb-has-vádli: Guggolás/felhúzás, kitörés/lábtoló, lábnyújtás, lábhajlítás, álló vádli, ülő vádli, lábemelés, orosz twist, plank.

3x/4x6-12

Jó-e ez az edzésterv? Illetve haverom a teljes test edzés megszállottja tudtok érveket miért jobb az osztott edzés?

2013. febr. 11. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó így, ha mell után tudsz másnap vállazni, de majd meglátod.

Én jobban szeretem az osztottat, tehát amit te is írtál, mint a teljes testes edzést, mivel osztottnál több gyakorlattal teljesen szétedzhetem az adott izomcsoportot, és lesz rá egy hete pihenni.:)

Néha viszont be lehet tenni pár hét teljes testest a változatosság kedvéért. Egyébként meg kinek mi jön be.:)

2013. febr. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!