Este túróhoz egyszerű receptek?
Figyelt kérdés
Edző társaktól szeretnék kérni egyszerű és finom recepteket az esti túróhoz,hogy valamivel könnyebben menjen le!:)2013. febr. 10. 19:06
11/15 anonim válasza:
Ha a túró mehet, akkor a tejszín, meg a tej miért nem? A túró is tejből van (jó esetben). Tudom, hogy te jobban értesz ehhez edzésileg, csak érdekelne logikailag. És az az 1-2 deci olyan sokat számít?
12/15 anonim válasza:
Igen, kicsit jobban értek hozzá mivel 27 éve edzem és élelmiszermérnök is vagyok. A tejszín az tömény zsír, a tej pedig sok tejcukrot tartalmaz. Ennyi a történet. Aki komolyan veszi a testépítést, az nem eszik ilyen sz@rokat, de te eheted, ha gondolod, csak ne terjeszd a hülyeséget.
13/15 Zsü válasza:
Ja, saját találmány a zellerkrémleves gyurmásoknak. Megfőzöd a zellert, ízesíted amivel akarod, kicsit hűl, és sovány, natúr krémtúróval összeturmixolod. Ha nagyon sűrű, kis vízzel visszahígítod. Lehet nyilván más zöldséggel is, csak a zeller nagyon jó vízhajtó egyben, én ezért esküszöm erre.
14/15 anonim válasza:
Protein+egy kevés víz=home made krémtúró :) És ez egészséges is!
15/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek! :D
2013. febr. 11. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!