Este túróhoz egyszerű receptek?
Beleütsz tojást??, akkor figyu:)
Nyers tojást ne egyél mert: szalmonellás is lehetsz, nyersen nem szívódik fel a fele sem és még vitaminhiányt is okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint.
legegyszerűbb szerintem:
-kb 125g túró + 1evőkanál kakaópor + 2evőkanál tej(hogy kicsit segítsen "elolvasztani" a kakaóport) házi túrórudinak is mondható :D neten olvastam a receptet és jó
-vagy simán (gyümölcs)joghurt és túró.
Egészségedre!:)
Én nem vagyok edzőtárs, de hátha jó lesz ide is.
Banános krémtúró: 25 dkg túró, 2 dl tejszín, 1-2 dl tej, 2 evőkanál búzacsíra, 2 evőkanál búzakorpa, egy kis fahéj, 1-2 evőkanál xilit (ha nincs, jó a cukor is, de az csak 1 kanál legyen), és 1-2 banán felszeletelve. Ezt az egészet egy kézi mixerrel összekevered. De ha nincs mixer, próbálkozhatsz simán egy kanállal is, csak akkor érdemes a banánt nagyon apróra vágni.
Lehet banán nélkül is, akkor mazsola mehet bele a végén, meg egy kis citromlé. Elhagyható a búzakorpa és a csíra is, az csak töményíti egy kicsit, meg egészséges. Banán helyett bármely más gyümölcs is mehet bele, bár én azokkal még nem próbáltam. Almát aprítógépben érdemes felaprítani, ha nem, reszelni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!