Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ma írta Illés Norbi:

Ma ismét tekerek egyet a dolgon. Sok tenni valóm akad a ház körül, így kimarad a vasárnap reggeli séta, mivel nagyon be van osztva az időm. Kora délután lehet, hogy marad egy órám kardiózni, amit ki is fogok használni minden bizonnyal. Ma átmeneti böjtöt fogok tartani. Bekészítettem pár liter italt délelőttre, amibe BCAA, HMB,beta-alanine került. Délelőtt a kinti ténykedésem közben csak ez fog menni. Majd a kora délutáni kardió előtt természetesen egy kis POW3RD BCAA-val és HMB-vel kiegészítve. A 350g fehérjét lecserélem 350g szénhidrátra és a 100g szénhidrátot pedig 100g fehérjére. A zsírbevitelt lecsökkentem, csak OMEGA 3 fog menni és amennyi még a zabpehelyben van. Vasárnap a csirkemellet húslevesként szokta a Lívi elkészíteni, így nagyon ízletes. A fehérjebevitelem csak csirkemell lesz. Tehát a következőképpen fog kinézni a mai menü, a fentebb említett italokon kívül:

Kb. 15.00,17.00,19.00: 100g barnarizs, sárgarépa és még sok-sok zöldség (:D), 100g csirkemellfilé. 21.00: 100g zabpehely, 20g mazsola 1 adag 100% Whey isolate.

A délutáni, esti szénhidrát bevitel 17 órás böjt után (tegnap este 10kor ittam kazeint) nem fog semmiféle gondot okozni (olvassatok utána az átmeneti böjtös cikkeknek). meg ráadásul kalóriakontroll is van, csak annyi, hogy a tápanyagok aránya megváltozott. Figyelni fogok még a töltöttségi szintre is. Mert azt észre vettem már, hogy fehérje nélkül, csak szénhidráttal nem tudom annyira feltölteni az izmaimat. Ez is az aminosav-szénhidrát keverékek erős inzulin kibocsájtására és hosszabb ideig való fenntartására utalnak. (lásd: edzés utáni fehérje-szénhidrát keverékek MyoMax, Jumbo prof., stb.) Tehát lehetséges, hogy a 100g fehérje kevés lesz és emelek rajta egy-egy 100% whey isolate-al.

Gyakorlatilag estére be leszek töltve (kicsit), így éjjel biztosított egy anabolikus állapot, ami nem fog zsírosodást okozni a böjt és a kalória kontroll miatt! Így a hétfői hátedzésem már ismét egy erősebb edzés lehet. A hátamat egy gyenge pontnak tartom, azért is tettem hétfőre, hogy a hétvégi "pihenés" kicsit segíthet jobban megextrázni a hátedzést. Most még ráteszem ezt a "töltést", ezzel tuti a siker.

Train Hard, Train Natural!

Most elfogyott a kávém, indulás fát behordani, miegymás...:D

Szép napot mindenkinek.

Ja, igen és ma van a busójárás!

2013. febr. 10. 10:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Amiket Norbi általában leír teljes ellentétben van minden mással:D
2013. febr. 10. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem javaslom naturáloknak ezt a böjtölés-baromságot, hacsak nem akar izmot veszteni. Norbi pedig meg már nem naturál, sokan mondják. Koxal meg nem veszt izmot. Ez a véleményem a történetről:)
2013. febr. 10. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt hogy nem naturál én is sok helyen látom. Nem is tudom elképzelni hogy az lenne, csak akkor ne nyomná a naturál dumát.
2013. febr. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!