Hogyan legyek hajlékonyabb, fittebb?
Figyelt kérdés
Sose voltam sportos alkat,nem is sportoltam,csak futni szoktam járni,nagyon nem vagyok egy hajlékony halkat,fitt se vagyok mostanában,télen eltunyultam,szeretnék leadni is egy pár kg-t,formálni az alakom.mit ajánlotok,mit mozogjak?Futni továbbra is fogok,meg alakformáló torna,azon kivül még vmi?2013. febr. 7. 19:38
1/1 anonim válasza:
mihez kellene a hajlékonyság?
mert a hajlékonyságnak akkor van csak értelme ha erővel párosul.
pl annak semmi értelme nincs ha valaki tud spárgázni,de a lábát nem tudja tartani 1 percig sem fejmagasságban,mert nincs benne erő.
a diétához szálkásító diéta menne.
kalóriaégetésre,funkcionális erő növelésre,állóképesség növelésére és az egészséges gerincért is meg kettlebell edzés.
a hajlékonyságra a fegyencedzés 2 könyv 3as befutó edzésterve teljesen jó.
híd,gerinccsavarás,L tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!