Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Zyzz-röl (†...

Mit gondoltok Zyzz-röl (†)? Használt e illegális szereket? Mert amit ő véghez vitt 3év alatt az nem semmi.

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 23:10
1 2
 1/14 Joshy Ca$h ***** válasza:
100%
Te vagy az Jani?
2013. febr. 4. 23:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Egy videóban láttam ahogy beadják neki az injekciót szóval nem kérdés hogy használt valamit. És az se kérdés hogy véghezvitt valamit (a gyakorlatokat hihetetlen precizitással végezte mindig, sose sumákolt velük). Ahogy az se hogy ha gyúrt volna ha nem akkor se élt volna tovább a szíve miatt.

DE. Ő nem tudta hogy ő beteg. Azzal a tudattal edzett és szedte a sz.rt hogy egészséges és ezért amúgy sincs miért kapkodnia, a nehéz súlyok megvárnak. Türelmetlen volt, ezért kokszolt és ezért nem tudok rá példaképként nézni.

2013. febr. 4. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:

izmos,arányos csóka volt.

nem izgat,hogy szedett-e valamit,az ő dolga.

amúgy jah.

jól nyomta.

visszatért a régi cirkuszi izmos ember bemutatóhoz,csak modern változatban netes verzióban,uh én nem ítélem el ezért.

a hőskorban a sportág alapítói is úgy mit ő,viccesen mutogatták magukat.

2013. febr. 4. 23:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Mert én is olyan testalkatú vagyok mint ő volt, és kész vagyok bármit megtenni hogy ne így legyen. Most térek át szellemileg erre az életvitelre. Nemérdekel semmi csak a testem működése. Rengeteget olvastam már mindenröl, itt az ideje elsajátítanom. Éppen a kajámat rakom rendbe és tanulom a helyes sulyzó használatokat. És valamilyen szinten példaképemmé vált, és énis elakarom érni magamnak.
2013. febr. 4. 23:39
 5/14 Joshy Ca$h ***** válasza:
Csak azért kérdeztem a Jani-t, mert van egy haverom ő dettó olyan mint te:) Ugyan ezt tüzte ki célnak, meg ő a példaképe:)
2013. febr. 4. 23:42
 6/14 anonim ***** válasza:

jónagy balf4sz volt. nyilván, ha elment volna egy sportalkalmasságira, kiderült volna, hogy szívbeteg.

ehelyett egy valag kokszot tömött magába.

2013. febr. 5. 01:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Mit gondolok? Nagyon jó forma volt, viszont iszonyat sok cuccal. Naturálban elérhetetlen. Nem csak 3-4 alatt, hanem soha nem leszel ilyen kox nélkül!
2013. febr. 5. 06:57
 8/14 anonim ***** válasza:
én úgy tudom meghalt?!?!
2013. febr. 5. 07:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, eléggé meghalt.

Sportorvosira hány testépítő megy el?

Csak mendemondák vannak erről, hogy akkor is meghalt volna, ha nem edz és nem szed semmit, nem tudhatjuk, nem voltunk ott.

2013. febr. 5. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:

"kiderült volna, hogy szívbeteg."

Szerinted mondjuk Kolonics vagy Ocskay esetleg Fehér Miki nem járt orvoshoz?

2013. febr. 5. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!