Magyarországon a szteroidok edzőtermi használata illegális? Szteroidokat csak káros mellékhatásaival lehet szedni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 10:13
1/12 anonim válasza:
Aminek nincs mellékhatása, annak jóformán hatása sincs igaz ez bármelyik gyógyszer molekulára.
2/12 anonim válasza:
csak káros mellékhatással lehet szedni??nem!de az jön magától!
3/12 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Nem vagyok tisztában a szteroidok hatásmechanizmusával de csak feltételeztem hogy szteroidoknak valamilyen mennyiségben nincs olyan mellékhatása ami káros az emberi szervezetre.
2012. okt. 6. 11:24
4/12 anonim válasza:
Amennyi tesztoszteronra szüksége van előállít a szervezeted, ha kívülről viszel, be akkor minimum lecsökken a saját termelésed. ami önmagában elég gázos.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszok egy kis előadáshoz voltak szükségesek csak ezt is leírom.
2012. okt. 6. 13:01
6/12 anonim válasza:
Szép gőzöd sincs a témáról, de kiselőadást azt csinálsz belőle...
7/12 A kérdező kommentje:
Infókat azért csak szabad gyűjteni, neutronlovag.
2012. okt. 7. 09:27
8/12 anonim válasza:
Előbb bele kéne magad ásni a témába és nem kérdeznél badarságokat sőt nem terjesztenél badarságokat.
9/12 A kérdező kommentje:
Egy 15 perces kiselőadást kell tartanom ehhez nem fogom beleásni magam a témába, és nem terjesztettem baromságot.
2012. okt. 7. 19:11
10/12 A kérdező kommentje:
Emellett a külsőleg bevitt szteroidoknak orvosi felhasználása is van amelyek reverzibilis változásokat okoznak a szervezetben vagy mert nem adják akkora dózis vagy azért mert más szerkezetűek (nem tudom).
2012. okt. 7. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!