Ti milyen sportot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nagyon nem szoktam semmit sem mozogni és szeretnék valamit sportolni amitôl fittebb leszek és az alakomat is formálja. Vékony vagyok de nagyon löttyettek a combjaim és a popsimat is szeretném kerekíteni és a melleimmel is így vagyok.
17/L
2013. febr. 4. 22:02
1/2 aikiboxer válasza:
Kifejezetten alakformálásra:
(a) konditeremben súlyzózás
(b) fegyencedzés: [link]
(c) kettlebell: [link]
(d) crossfit: [link]
(e) hot iron: [link]
Egyébként pedig gyere bokszolni, a női boksz egyre jobb hazánkban, nagyon jó kis sport, izmosít, feszesít, és nagyon szórakoztató. :)
Itt van egy kis kedvcsináló: [link]
2/2 anonim válasza:
Az előző jól összeszedte de én még a taekwondot is ajánlom. AZ egyébként fenékre is jó, mi legalábbis szoktunk csinálni egy olyan gyakorlatot ami után nekem ott van izomláz (egyik rúgást fejleszti). Jól átmozgat szerintem, szép a mozgásrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!