Milyen sportot ajánlotok nekem?
Pár dolog rólam:
14 éves lány vagyok. Augusztusban töltöm a 15-öt, továbbtanulás előtt állok. Nincs lehetőségem edzőhöz járni. Ami szimpatikus egy ideje az a kosárlabda. A közelben van egy kosárlabda pálya egy oviudvaron, de a lyukas kerítés miatt be lehet jutni, ha éppen nincsenek ott. Az iskola udvarán (amibe járok) pedig van focipálya. Focizni is szeretek. Lovagolni is szeretnék, de nincs rá pénzünk. 164 cm vagyok, kb. 46 kg, vékony testalkatú. Milyen sportot ajánlotok? Lehetek még bármilyen sportban eredményes, ha most kezdeném el? (vagy ha jó idő lesz) Tudom, bután fogalmaztam, bocsánat. Most így jött össze... :)
A segítséget előre is köszönöm!
Ui.: középiskolában esetleg tudnék csatlakozni valamilyen sportcsapathoz. Nem tudja valaki, hogy az egri SZEG-ben milyen sportlehetőségek vannak?
Szeretek csak magamra hagyatkozni játék közben, de szerintem csapatban is meg tudnék tanulni játszani.
Tesin barátnőimmel tollasozni szoktunk, de az csak ilyen hobbiszinten megy el, nem kap el a versenyszellem... szóval.. értitek... :D
focit ne, az nagyon fiúknak való + lányok körében nem nagyon népszerű. ami nőknek jobban áll sport az a kézi, de a kosár szép játék.
vagy amit mondott az előttem szóló azok is nagyon jók, ha valaki meg akar erősödni de irgalmatlanul az küzdő sportra megy.
Rafael Marquez aki régen a Barcában játszott ő például 14 évesen kezdett el focizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!