Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlotok, h...

Milyen sportot ajánlotok, h a17 éves lány vagyok,160 cm, és 45 kg?

Figyelt kérdés
Tudom, vékony vagyok, viszont imádok sportolni. Narancsbőröm van elég rendesen, azt szeretném enyhíteni, amihez fontos lenne a kiegyensúlyozott étrend, de az nem megoldható, átlagos ételeket eszek, colát és hasomlóakat egyáltalán nem iszok, csak vizet. Próbálkoztam aerobikkal, napi 60 percet, vagy annál többet csináltam hónapokig, egy héten max 2 nap maradt ki, de nagyon fájt tőle a térdem, egyáltalán nem látszott, és unalmas is volt. Most az insanityt csinálom, ez állóképességre elvileg jó, azon is szeretnék javítani. Néha futok, heti egy alkalommal kb 1500-2000 m-t. Sajnos így sem látszik rajtam semmilyen edzés nyoma. Szeretnék már valami külső hatást is, de mit kellene még ahhoz tennem?

2012. dec. 12. 17:27
 1/9 Pali1977 válasza:
Bármit, amit úgy érzed, hosszú távon szívesen tudsz csinálni, legyen az kézilabda például, torna vagy bármi. Csak leld benne örömöd :)
2012. dec. 12. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem tudom hol lakik és milyenek a lehetőségei -különösen így télen-, de az egész testet elég kíméletesen edzi az úszás.

2012. dec. 12. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Arra nincs lehetőségem, mert költséges lenne, és a legközelebbi ilyen helyre időigényes lenne eljutni. Az anyagiak miatt is sok lehetőség kiesik. :)
2012. dec. 12. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a narancsbőrt a cukor teljes elhagyásával, sok sok víz ivásával és rengeteg , de rengeteg kiröréssel és guggolással gyilkoltam meg ! Természetesen egy idő után már súllyal guggoltam és a kitörés is súllyal történt.

Na és igen, "ülés" a fal mellett , hátad a falnak támasztva, combjaid merőlegesek, de nincs a feneked alatt szék !

Próbáld ki , biztos bírsz vagy 5 másodpercet elsőre :D

2012. dec. 12. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Otthon fegyencedzés (cöh nem sport, ennek értelme is van) vagy szintén nem sport: egy harcművészeti, önvédelmi edzés tökéletes mozgás választás lehet.
2012. dec. 13. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Pesti vagy?
2012. dec. 13. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Szabolcs megyében lakok. :)

Köszi mindenkinek a választ. :) Ugye a felsoroltaktól nem fogok még vékonyabbnak tűnni?

2012. dec. 13. 16:36
 8/9 anonim válasza:
hát mondjuk ne 2 km-t fuss, hanem 12-t
2012. dec. 13. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:

12 km futás: like an idiot.

MINEK?

Kérdező, erősítéstől nem karcsúsodsz. esetleg az izmaid lesznek tónusosabbak (nőnek).

2012. dec. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!