Milyen sportot ajánlotok, h a17 éves lány vagyok,160 cm,
és 45 kg?
Figyelt kérdés
Tudom, vékony vagyok, viszont imádok sportolni. Narancsbőröm van elég rendesen, azt szeretném enyhíteni, amihez fontos lenne a kiegyensúlyozott étrend, de az nem megoldható, átlagos ételeket eszek, colát és hasomlóakat egyáltalán nem iszok, csak vizet. Próbálkoztam aerobikkal, napi 60 percet, vagy annál többet csináltam hónapokig, egy héten max 2 nap maradt ki, de nagyon fájt tőle a térdem, egyáltalán nem látszott, és unalmas is volt. Most az insanityt csinálom, ez állóképességre elvileg jó, azon is szeretnék javítani. Néha futok, heti egy alkalommal kb 1500-2000 m-t. Sajnos így sem látszik rajtam semmilyen edzés nyoma. Szeretnék már valami külső hatást is, de mit kellene még ahhoz tennem?
Bármit, amit úgy érzed, hosszú távon szívesen tudsz csinálni, legyen az kézilabda például, torna vagy bármi. Csak leld benne örömöd :)
2012. dec. 12. 17:31
2/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem tudom hol lakik és milyenek a lehetőségei -különösen így télen-, de az egész testet elég kíméletesen edzi az úszás.
2012. dec. 12. 17:38
3/9 A kérdező kommentje:
Arra nincs lehetőségem, mert költséges lenne, és a legközelebbi ilyen helyre időigényes lenne eljutni. Az anyagiak miatt is sok lehetőség kiesik. :)
2012. dec. 12. 17:40
4/9 anonim válasza:
Én a narancsbőrt a cukor teljes elhagyásával, sok sok víz ivásával és rengeteg , de rengeteg kiröréssel és guggolással gyilkoltam meg ! Természetesen egy idő után már súllyal guggoltam és a kitörés is súllyal történt.
Na és igen, "ülés" a fal mellett , hátad a falnak támasztva, combjaid merőlegesek, de nincs a feneked alatt szék !
Próbáld ki , biztos bírsz vagy 5 másodpercet elsőre :D
2012. dec. 12. 19:01
5/9 anonim válasza:
Otthon fegyencedzés (cöh nem sport, ennek értelme is van) vagy szintén nem sport: egy harcművészeti, önvédelmi edzés tökéletes mozgás választás lehet.
2012. dec. 13. 12:59
6/9 anonim válasza:
Hol laksz? Pesti vagy?
2012. dec. 13. 13:35
7/9 A kérdező kommentje:
Szabolcs megyében lakok. :)
Köszi mindenkinek a választ. :) Ugye a felsoroltaktól nem fogok még vékonyabbnak tűnni?
2012. dec. 13. 16:36
8/9 anonim válasza:
hát mondjuk ne 2 km-t fuss, hanem 12-t
2012. dec. 13. 19:04
9/9 anonim válasza:
12 km futás: like an idiot.
MINEK?
Kérdező, erősítéstől nem karcsúsodsz. esetleg az izmaid lesznek tónusosabbak (nőnek).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!