Miért hiszik azt sokan, ha valakinek megváltozik a külseje, akkor a jelleme is más lett?
Ahány ember, annyi történet. Én mondjuk azt hallottam vissza osztálytalálkozó után, h beképzelt lettem. Lekerült a fogszabályzó, a szemüveg, meg az a plusz 10 kiló, és mindezek után csak én emlékeztem, akkor hogyan bántak velem, a suli régi "menő csajai" már nem. A megbocsájtás persze szép dolog, de legyünk őszinték... Nem mondtam semmi sértőt, csak rá volt írva a képemre.
A bátyám először hülyére gyúrta magát, aztán thai boxos lett. Azt már nagyon kevesen tudják, hogy 30 éve cingár kölyökként suliból hazafele jövet rendszeresen elverték. Szóval ki ilyen lesz, ki olyan, ki semmilyen. :) Én egy hasonlóságot látok. Akik sokat foglalkoznak a testükkel, azok rendszerint le akarnak győzni valamit. Leginkább önmagukat.(persze ez sem egzakt, szubjektív vélemény)A külvilág pedig annyit lásson, hogy erős vagyok/erősek vagyunk. Ez a cél. Ők pedig ezt is látják, mert a vizuális információknak hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!