Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt sokan, ha...

Miért hiszik azt sokan, ha valakinek megváltozik a külseje, akkor a jelleme is más lett?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de én is azt hittem, egy régi ismerősre, akit 5éve nem láttam és eléggé "kicombosodott" . Aztán közben ugyanolyan flúgos mint anno ...
2013. febr. 4. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
mert sokan vannak úgy hogyha "kicombosodnak" azzal arányosan nő a pofájuk is....
2013. febr. 4. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem arra gondolnak, hogy valaki felszed 5 kilót. Én negyvenet szedtem fel, nem csoda, hogy megváltoztam. De fordítva is lehet pl. volt egy osztálytársnőm, csúnyácska, szerencsétlen kislány volt. Aztán tinédzserkorában kikupálódott, és gyönyörű nő lett belőle. Az önbizalma is megnőtt, teljesen kicserélődött.
2013. febr. 4. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Részemről ez emberfüggő. Változástól függően nőhet az önbizalom is pont úgy, mint a nagyképüség. Az viszont tény, hogy tetszés szerint meg lehet válogatni, kivel barátkozzunk.
2013. febr. 4. 21:38
 4/5 Zsü ***** válasza:
100%

Ahány ember, annyi történet. Én mondjuk azt hallottam vissza osztálytalálkozó után, h beképzelt lettem. Lekerült a fogszabályzó, a szemüveg, meg az a plusz 10 kiló, és mindezek után csak én emlékeztem, akkor hogyan bántak velem, a suli régi "menő csajai" már nem. A megbocsájtás persze szép dolog, de legyünk őszinték... Nem mondtam semmi sértőt, csak rá volt írva a képemre.

A bátyám először hülyére gyúrta magát, aztán thai boxos lett. Azt már nagyon kevesen tudják, hogy 30 éve cingár kölyökként suliból hazafele jövet rendszeresen elverték. Szóval ki ilyen lesz, ki olyan, ki semmilyen. :) Én egy hasonlóságot látok. Akik sokat foglalkoznak a testükkel, azok rendszerint le akarnak győzni valamit. Leginkább önmagukat.(persze ez sem egzakt, szubjektív vélemény)A külvilág pedig annyit lásson, hogy erős vagyok/erősek vagyunk. Ez a cél. Ők pedig ezt is látják, mert a vizuális információknak hisznek.

2013. febr. 4. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Az általuk levárt kinézet kölcsönözhet esetleg magatartás változást is. Mint ahogy ha valaki nagyobb pénzt nyer a lotton bizony lehet hogy a személyisége megváltozik.
2013. febr. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!