Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti szerintetek jó ez így?

Ti szerintetek jó ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na akkor kíváncsi lennék pár dologra légyszíves segítsetek nekem :)

Na akkor én 55kg-os 172cm-es 18 éves Fiú vagyok és elszeretném kezdeni a tömegnövelést!

Ami már megvannak nekem vagyis a haverom vette :

Maltodextrin 1kg

Mass Gain 14 1kg

Creatine Micronized 200mesh 2x60db kapszulám van!

1:A kérdésem az lenne hogy Mass Gain 14-et hogyan fogyasszam vagy esetleg fogyaszhatnám házi tejjel és gabona pehellyel? (mivel rám rámférne egy kissebb felesleg is :) :)

2:Na meg úgy fogyaszthatnám a Mass Gain-t vagy akármelyik tömegnövelö port hogy amennyit a tömegnövelö porból bele rakok egy bizonyos mennyiséget a házi tejbe akkor ugyanannyi mennyiségü Maltodextrin-t is hozzá keverhetek?

-Tudom ez nem a megfelelö keverés de mivel azt hallottam hogy sokan úgy csinálják hogy a Maltodextrin-böl is ugyanannyit raknak a tejbe mint amennyi tömegnövelöt és sok jót mondanak rá!

És a Creatine Micronized 200mesh 2x60 db-os kapszulákat hogyan fogyaszthatnám?

A CIGIRÖL UGYE LE KELLENE MONDANOM?

Emelett étkeznék is rendesen!

A Maltodextrin-ra meg olyanokat mondanak hogy ha házi tejbe kevered és gabonapehellyel vagy turmixos gabonapehellyel eszik akkor az is hízlal!

2013. febr. 4. 20:37
 1/9 dirtboy ***** válasza:

ha van mass gain 14 akkor nem kell maltodextrin.

mass gain 14 egy rakás szar,full cukor kevés protein izom építésre nem valami jó inkább csak zsírt felszedni lehet vele.

semmilyen tejet nem kéne inni főleg nem házit amiben még több zsír van.

cigiről le kéne mondani és kéne étrend is.

creatint még tedd félre,totál rossz úton jársz erre az össze visszaságra ne szedjél kreatint.

majd akkor szóba jöhet ha már rendes étrended lesz normális kiegészítőkkel meg vitaminnal.

2013. febr. 4. 20:44
 2/9 Osynho ***** válasza:

Csak a lényegről nem írtál: táplálkozás. Ezek táplálékkiegészítők, de nem tudjuk mi az amit ki kellene egészítened, így nem is lehet erre válaszolni.

Egyébként garantált a cukorbetegség, ha ezeket nagy mennyiségben fogyasztod. Esetleg rákérdezhettél volna, hogy mit vegyél, mert ezek nem a legjobb cuccok. :/

2013. febr. 4. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez így katasztrófa!! Minek a sz@r mass gain-hez még szénhidrát .Van abban egy raklap. Ahhoz fehérjét tegyél még, hiszen csak 14%-os!! Komolyan, ilyenkor gondolkoztok, hogy mit miért vesztek és tesztek? Ne csinálj már hülyeséget!

Tejet sem iszunk, az sem kell.

Vegyél inkább normális tejsavóproteint és ahhoz tegyél edzés után (De csak edzés után!) maltot.

Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb

Az ilyen gyenge cukros sz@r tömegnövelőket, mint a mass gain meg felejtsd el.

2013. febr. 4. 20:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy étkeznék is rendesen! :)

Haverom a mass gaint szedi és kreatin tablettákat szed 2 hónapja és 8 kg-ot hízott 1.5 hónap alatt

2013. febr. 5. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt naturálban (kox nélkül) max nettó 1kg izom lehetséges. a többi zsír!

Ennyit a hízásról. Olvasnivaló: [link]

2013. febr. 5. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
A haverod felszedett durván 7kg zsírt + vizet! Gratula :DEzt táplálék kiegészítő és erőlködés nélkül megcsinálja akárki :)
2013. febr. 5. 17:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért izmos? xD
2013. febr. 5. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
kinek mi az izmos. Lehet, hogy szerintem ő még kevés lenne.:)
2013. febr. 5. 19:59
 9/9 Osynho ***** válasza:
A rendes étkezés nálad mit jelent?
2013. febr. 5. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!