Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért hiszi a palim azt...

Miért hiszi a palim azt magáról, hogy iszonyat jó sportoló?

Figyelt kérdés
Tiszta beképzelt, azt hiszi tud trükköket, meg ügyes közben meg kívűlről látom hogy béna..honnan gondolja hogy profi??szerintetek
2013. febr. 3. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
mert focista
2013. febr. 3. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
jó kis kapcsolat lehet ha így beszélsz róla:D grat
2013. febr. 3. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:

:DD Azt hittem, ma már senki nem tud megnevettetni. Köszönöm! :D

Neveld meg! :DD Girl Power! :DD

2013. febr. 3. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Az szép, lehet hogy írigykedsz :D
2013. febr. 3. 14:35
 5/10 poiu ***** válasza:
Honnan tudnánk, hogy te mit tudsz arról, amit ő tud? Ettől függetlenül vannak pasik nagy önbizalommal és vannak nők nagy versenyszellemmel és persze fordítva is....
2013. febr. 3. 15:39
 6/10 aikiboxer ***** válasza:
Próbáld meg utána csinálni a trükköket, és akkor lehet, hogy a te hozzáállásod is változik majd.
2013. febr. 3. 16:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Én kezdő vagyok ebben a sportban, és igazából engem lenéz. Van egy trükk, amit a haladók csinálnak, na az nekem is megy, de nem vérprofin. Az edzőm azt mondta, egesz jól megy, főleg, hogy elvileg kezdő vagyok. Ja és nekem 10ből 7 dolog ment elsőre, mégsem mondok olyat a páromnak, hogy "nem veszed észre hogy sokkal jobb vagyok nálad,mert te béna vagy?"

Ő pedig azt hiszi, hogy megcsinálja a trükköt, közben meg csak próbálkozik de nem sikerül neki. Én nem bántanám, ha nem állítaná be magát szupernek. De ha netalán szépen fogalmazok, hogy szerintem meg nem megy annyira, mint a profiknak, akkor 3napig duzzog..

2013. febr. 4. 08:10
 8/10 aikiboxer ***** válasza:

A férfiak szeretik, ha dicsérik, csodálják őket... És utálják, ha (a) egy másik hím jobban csinálja mint ők (b) még a csajuk is jobban csinálja, mint ők.

Az okos nő ezért ilyen helyzetben megkeresi azt, amit egyáltalán dicsérni tud, és azt dicséri. Mert hiába is van igazad, csak annyit érsz el vele, hogy vérig sérted a kis törékeny lelkét. Ha erre képtelen vagy, akkor tedd ki a szűrét, és hajts rá a csapatban az alfa hímre. :)

2013. febr. 4. 08:37
 9/10 poiu ***** válasza:
Milyen sportban trükköznek?
2013. febr. 4. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Bűvészetben trükköznek.:D:D ÉS milyen trükköket tud amihez béna? Kártyatrükkök??
2013. febr. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!