Edzés után jó zabpelyhet enni, hogy az izmok visszanyerjék a szénhidrátot?
rendben kösz a választ! azért nem akarom szedni a tápkieget, mert havi 15 000 huf nekem sok.
Tudom hogy az cseppet sem káros, és nem KOX!
Olvastam a bodybuilder.hu-n hogy kezdőknek 15% fehérjés tápkieget kell venni, is az nem is olyan drága mert van 4 KG-s kb. 30 euróért! Mit javasolsz Montez? :) mert ha ezdés után szénhidrátot vinnék be tápkieggel, akkor már fehérjeport is szednék!
Valóban nem olyan drága? Miból is áll egy 15%-os protein tartalmú tömegnövelő?
100g-ban
15g protein
75g szénidrát?!?!
Mennyibe is kerül 1 kg cukor (szénhidrát)?
Ugyan ez a bodybuilder oldal a következőket írja:
(itt jegyezzük meg, hogy 15% alatti fehérjetartalommal bíró terméket tényleg csak végszükségben használj, mert itt már az izmok építőanyagául szolgáló fehérje mennyisége egyik-másik termék esetében túl kevés. Elsősorban kezdő szinten használatosak, ahol még nem olyan intenzív az izommunka, hogy jelentős extra fehérjetöbbletre legyen szükség).
Most akkor hogy is van ez? Az építőanyag a protein!!
a tejsavó fehérje az a 100% whey pro? [link]
elég drágák! hány hónapig elég ha minden nap 1 mérőkanállal veszek be? pl. egy 5 KG-s kitart 4 hónapig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!