Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után jó zabpelyhet...

Edzés után jó zabpelyhet enni, hogy az izmok visszanyerjék a szénhidrátot?

Figyelt kérdés
tömeget szeretnék növelni, 17/F. tápkiegeket nem akarok egyenlőre szedni.

2013. febr. 3. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Edzés után gyors fehérje és gyors ch kell. Ha nem akarsz tápkieget (amit nem értek, hiszen az is csak kaja, nem kox), akkor egyél főtt vagy sült tojást rizzsel, de mehetne dextróz is.
2013. febr. 3. 09:44
 2/13 A kérdező kommentje:

rendben kösz a választ! azért nem akarom szedni a tápkieget, mert havi 15 000 huf nekem sok.

Tudom hogy az cseppet sem káros, és nem KOX!

Olvastam a bodybuilder.hu-n hogy kezdőknek 15% fehérjés tápkieget kell venni, is az nem is olyan drága mert van 4 KG-s kb. 30 euróért! Mit javasolsz Montez? :) mert ha ezdés után szénhidrátot vinnék be tápkieggel, akkor már fehérjeport is szednék!

2013. febr. 3. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Valóban nem olyan drága? Miból is áll egy 15%-os protein tartalmú tömegnövelő?

100g-ban

15g protein

75g szénidrát?!?!

Mennyibe is kerül 1 kg cukor (szénhidrát)?

2013. febr. 3. 10:04
 4/13 anonim ***** válasza:
bocsánat előbb rosszul írtam 85g szénhidrát, helyesen!!
2013. febr. 3. 10:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a bodybuilder oldal a következőket írja:

(itt jegyezzük meg, hogy 15% alatti fehérjetartalommal bíró terméket tényleg csak végszükségben használj, mert itt már az izmok építőanyagául szolgáló fehérje mennyisége egyik-másik termék esetében túl kevés. Elsősorban kezdő szinten használatosak, ahol még nem olyan intenzív az izommunka, hogy jelentős extra fehérjetöbbletre legyen szükség).

Most akkor hogy is van ez? Az építőanyag a protein!!

2013. febr. 3. 10:09
 6/13 A kérdező kommentje:
akkor vegyek drága táplálékkiegészítőket? külön 100% protein és külön 100% szénhidrát porokat? vagy van olyan amibe 50/50 ? ha nem akarjátok a 15/85 arányt.
2013. febr. 3. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél 30% alatti tömegnövelőt. Kezdőknek sem ajánlok egy cukorkupacot és erre sok pénzt kiadni. Venni kell egy jó tejsavóproteint és ahhoz kell edzés után (de csak ekkor!) gyors ch-t tenni, pl dextrózt.
2013. febr. 3. 10:52
 8/13 A kérdező kommentje:
rendben! akkor veszek 30% feletti tejsavó proteint és ezt pl. napközben fogom inni! edzés után meg akkor elég rizs-t ennem főtt tojással, melléje szőllőcukor? (a tojást azért, mert magába a rizst nem jó enni)
2013. febr. 3. 10:56
 9/13 A kérdező kommentje:

a tejsavó fehérje az a 100% whey pro? [link]

elég drágák! hány hónapig elég ha minden nap 1 mérőkanállal veszek be? pl. egy 5 KG-s kitart 4 hónapig?

2013. febr. 3. 11:10
 10/13 A kérdező kommentje:
most nézem 5 KG azaz 5000 gramm fehérjepor, ha 22 gram kell naponta akkor 227 napig (7.45 hónapig) elég! az elég jó!!
2013. febr. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!