Ti mit gondoltok a középkori hagyományőrzésről?
Figyelt kérdés
szerintetek jó dolgok ezek a várjátékok?
lehet ebből kaszálni?
vajon hány embert érdekel ez a dolog?
2013. jan. 31. 19:34
1/3 anonim válasza:
szerintem jó és becsülendő dolog hogy vannak emberek akik szeretnék a régi értékeket bemutatni a többi embernek. Amikor kirándulok és váraknál járok én mindig megnézem a rendezvényeket, én szeretem őket.
2/3 anonim válasza:
szerintem aki csinálja, az nem a pénz miatt csinálja. Amúgy én nagyon szeretem személy szerint :).
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem meg csak akkor lehet pénzt szerezni ha az ember: fegyverkovács,vezet egy csapatot és egy másik csapattal eggyesül.egyébként én is hagyományörző vagyok.bár vannak olyan emberek akiknek a ruházatuk teljesen más korból valók(csizma: honfoglalás kori
páncél: lovas 15 századi
sisak: egy félig kész 14. századi sisak
stb) és ő a csapat vezetője.mi vagyunk vele(velük)"szövetségben" ő ott az atyaúristen de mindig tőlünk tanul
(jó pap holtig tanul hogy megússza a záróvizsgát)
akit érdekel a középkori hagyományőrzés írjon
parasztpista99@gmail.com
2013. jan. 31. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!