Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik megoldás lenne a...

Melyik megoldás lenne a hatásosabb?

Figyelt kérdés

Ha ebből fogyasztanék naponta 2 adagot(reggel+edzés után) :

[link]

vagy ha ebből napi 1 adagot edzés után?:

[link]

Tömegnöveléshez kezdtem, 65 kiló vagyok

2013. jan. 31. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan jó, mindkettő, és egyértelmű, hogy a napi két adag az jobb. De étrend nélkül még kevés így is.:)

Amúgy neked edzés után kellene több, mint 30g, mert:

Edzés után testtömeg x 0,5g fehérjemennyiség kell. Tehát pl, ha vagy 70kiló, akkor neked egyből edzés után kell 35g fehérje. De mivel a fehérjekészítményed nem 100%-ban tartalmaz fehérjét, így ezzel is számolni kell. Tehát egy 80%-os proteinkészítményből kb 45g-ot kell kimérni, hogy 35g fehérjéhez juss.

2013. jan. 31. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ, természetesen rendes kiszámított tömegnövelő étrend mellé értem:)

Csak mert az elsőnek kilója 3300FT, míg a másodiknak 4600, és sajnos nem igazán lenne keret havi 5ezernél többre fehérjéből.

Mennyire számít hatásban az hogy az MHN 100% Whey PRo-ban van hozzáadott BCAA,Glutamin, emésztőenzim?

2013. jan. 31. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy észrevehetően számítana, főleg, ha abból csak egy adagot tolnál.
2013. jan. 31. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez abben különbözik a Myprotein Impact whey semleges ízűtől, hogy az utóbbiban íz és emésztőenzim is van.

2013. jan. 31. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:

MHN 100% Whey PRo-ban van hozzáadott BCAA,Glutamin, emésztőenzim?

Tévedés ebben sincs hozzáadott BCAA és glutamin!!!

Ha lenne benne, akkor jóval magasabb lenne az ára.

Emésztőenzim ellenben van.

2013. jan. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!