Lapos hasat bikini szezonra, talán még kockákat is? (Bővebben lent)
Sziasztok!
180 cm vagyok és 70 kiló, lány. Nem mondanám magam túlsúlyosnak de azért elhagyott a régi vékonyságom az elmúlt 1 évben. 5-10 kilót szeretnék nyárig leadni. 5 km-t futok naponta emellett 100 felülés amit lassan már súlyokkal fogok végezni mert azt halottam hogy a terhelést kell növelni nem a felülések számát. Emellett hasprést és kitörést csinálok 100-100 naponta. Kondizni sajnos nincs lehetőségem eljárni:( Mit gondoltok lehet látszata ennek olyan 4-5 hónap múlva? Tudnátok tanácsokat adni hogy mivel tudom növelni a hatékonyságot? Nem fogyókúrázom kimondottan, reggelire puffasztott rizs vagy köleskása esetleg zöldség v gyümölcs ebédre sovány hús, párolt zöldség estére pedig mivel nem bírom ki hogy ne nassoljak 1 gránátalmát szoktam enni? Változtassak ezen az étrenden? :o
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!