Konditerembe járók! Kinevetitek vagy leszóljátok a terembe lejáró ducibb vagy kövér lányokat, fiúkat?
hát engem az önmagában nem zavar, ha valaki papucsban edz, feltéve ha nem kva büdös a lába. de fél éve kb jól megszívta egy ilyen gyerek, ahogy szedte le az 5kilós tárcsát a rúdról, ráesett kb derék magasságból a lábujjára, alig bírtam visszatartani a röhögést :DD
rengeteg ilyen sztorim van még, amit olykor-olykor örömmel idézek fel, de senkit nem akarok ilyenekkel untatni.
amúgy bb gym-be szívesen járnék én is, nem olyan vészes az ára se, csak nekem kb 40perc az odajutás bkv-val.
de most szombaton amúgy is termet váltok (herminás gildába megyek), jót tesz egy kis levegőváltozás már.
szerintetek nem fognak kiközösíteni, hogy nincs 46os karom? kicsit félek, hogy ki fognak nevetni, vagy fogkrémet nyomnak a cipőmbe. :/
Arra már külön technika van:D
A "WEIDER-FÉLE Papucs Módszer"
Amúgy én duci,gyenge kisfiúként kezdtem,és abszolút pozitívum volt,amikor a minimum 100 kilós félprofi testépítő,egyenlő sporttásként kezel,és udvariasan kérdezi,hogy mennyit vagyok még itt,stb..
És mivel én tudom milyen kövérnek lenni,együttérzek azokkal,akik lejönnek edzeni.
Sajnos az viszont nem tetszik,hogy sokan közölük járnak rendesen 3 hónapig,majd feladják..
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!