Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerembe járók! Kinevetite...

Konditerembe járók! Kinevetitek vagy leszóljátok a terembe lejáró ducibb vagy kövér lányokat, fiúkat?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kérdés a teremben csajozásról, és pár hsz-ben csúnya minôsítést kaptak a duci lányok. Zsírkocka, ne is járjon le, majd ha lefogyott. Szerintetek?
2013. jan. 30. 09:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Aztaqrva JayC, durva. :) Az ilyen minek megy le egyáltalán terembe? Sokan jól megsértődtek a builder gym reklámjában elhangzott "ha unod kerülgetni a papucsos idiótákat" dumán (nyilván pont az érintettek), pedig ha tehetném én is olyan helyre járnék, ahol nincsenek ilyenek. Az ilyen órákat lent lébecoló, pofázó, papucsos marhákat egy fejlövéssel hazaküldeném. Ja nem, akkor már nem megy sehova. :)
2013. jan. 30. 15:12
 22/33 JayC ***** válasza:
100%

hát engem az önmagában nem zavar, ha valaki papucsban edz, feltéve ha nem kva büdös a lába. de fél éve kb jól megszívta egy ilyen gyerek, ahogy szedte le az 5kilós tárcsát a rúdról, ráesett kb derék magasságból a lábujjára, alig bírtam visszatartani a röhögést :DD

rengeteg ilyen sztorim van még, amit olykor-olykor örömmel idézek fel, de senkit nem akarok ilyenekkel untatni.

amúgy bb gym-be szívesen járnék én is, nem olyan vészes az ára se, csak nekem kb 40perc az odajutás bkv-val.

de most szombaton amúgy is termet váltok (herminás gildába megyek), jót tesz egy kis levegőváltozás már.

szerintetek nem fognak kiközösíteni, hogy nincs 46os karom? kicsit félek, hogy ki fognak nevetni, vagy fogkrémet nyomnak a cipőmbe. :/

2013. jan. 30. 15:24
 23/33 anonim ***** válasza:
Jay C, de megdobálnak 5 kilós tárcsákkal és körbeállnak nevetni.:)
2013. jan. 30. 15:29
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Pont a gildában? Szerintem arra nem jellemző. Mondjuk nem délután jártam, akkor lehet "olyanok" vannak.
2013. jan. 30. 15:43
 25/33 JayC ***** válasza:
csak vicceskedni próbáltunk, nem komolyan írtuk. :)
2013. jan. 30. 15:46
 26/33 anonim ***** válasza:
15.43, csak poén volt.:)
2013. jan. 30. 15:49
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekem sem magával a papuccsal van bajom, hanem azzal a közösséggel, akik ezt az elvet követik. Biztos van köztük is normális, mint más csoportokban is akikkel szemben szintén vannak megalapozott előítéletek, de ebbe tényleg ne menjünk bele már... :D Szóval na, nem vagyok én sem felszínes. :) Csak ez olyan jelzés értékű, ha valaki papucsban nyomja. Nekem pl egyből elárulja, hogy az illető egész biztosan nem szokott lábazni.
2013. jan. 30. 15:49
 28/33 anonim válasza:
72%
Én már bő egy éve járok kondizni. Amikor elkezdtem volt rajtam több, mint 20 kiló súlyfelesleg, és egyáltalán nem szólt be vagy nevetett ki senki, sőt miután már hosszabb ideje jártam és látták, hogy kitartó vagyok, akkor már egészen tiszteltek is, mondván, hogy én legalább teszek is azért, hogy ne legyek elhízott. :) 20/F
2013. jan. 30. 16:07
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdés!Hogy a f*szba lehet papucsba edzeni!?
2013. jan. 30. 16:35
 30/33 anonim ***** válasza:
72%

Arra már külön technika van:D

A "WEIDER-FÉLE Papucs Módszer"

Amúgy én duci,gyenge kisfiúként kezdtem,és abszolút pozitívum volt,amikor a minimum 100 kilós félprofi testépítő,egyenlő sporttásként kezel,és udvariasan kérdezi,hogy mennyit vagyok még itt,stb..

És mivel én tudom milyen kövérnek lenni,együttérzek azokkal,akik lejönnek edzeni.

Sajnos az viszont nem tetszik,hogy sokan közölük járnak rendesen 3 hónapig,majd feladják..

18/F

2013. jan. 30. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!