Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerembe járók! Kinevetite...

Konditerembe járók! Kinevetitek vagy leszóljátok a terembe lejáró ducibb vagy kövér lányokat, fiúkat?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kérdés a teremben csajozásról, és pár hsz-ben csúnya minôsítést kaptak a duci lányok. Zsírkocka, ne is járjon le, majd ha lefogyott. Szerintetek?
2013. jan. 30. 09:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
én is amikor elkezdtem volt rajtam súlyfelesleg,kicsit félve is mentem le,hamar rájöttem ez tévhit,vagy csak jó helyre járok,de nagyon segítőkészek voltak az emberek,aki ez miatt bánt vkit az 1 nagy bunkó,lehet van olyan hely ahol ilyenek,de szerintem legtöbbször nem
2013. jan. 30. 10:32
 12/33 JayC ***** válasza:
78%

azt még hozzácsapnám a leírtakhoz, hogy évek alatt megfordultam már számos különböző terembe, külföldön is minden fele, és sehol nem találkoztam ilyennel, nem tudom honnan szedi ezt minden kezdő, gondolom sok filmet néznek, ahol csak izomtibik vannak a termekbe.

pedig nem...

http://www.youtube.com/watch?v=1MLry6Cn_D4

2013. jan. 30. 10:33
 13/33 anonim válasza:
100%

Én nem nevetem ki a ducikat.

Előbb nevetek azon a csajon, aki p.icsagatyába (az egész fene*e kint van!!) és sportmelltartóba mutogatja, rázza magát a tükör előtt.

Ő aztán tényleg nem azért jár le hogy eddzen... :S

2013. jan. 30. 11:05
 14/33 A kérdező kommentje:

JayC: no igen, ilyen is sűrűn előfordul, de azt mégsem kérdezhetem meg ebben a kategóriában, hogy duci geek-ek, kisebbségi komplexust ébreszt bennetek egy kondizó, izmos fiú/lány?

Én a Vidába járok, és nem nagyon látok dundibb emberket. Tegnap volt egy kicsit husibb srác, de rá sem mondanám, hogy kövér, csak van rajta némi felesleg. De a többiek csitti-fitti, izmos és/vagy vékony fiúk, lányok.

2013. jan. 30. 11:31
 15/33 anonim ***** válasza:
47%
Engem mindig motiválnak a szép emberek. :DD
2013. jan. 30. 12:00
 16/33 anonim ***** válasza:
53%
Kifogásnak tényleg jó. Az ilyeneknek meg kell mondani hogy otthon is lehet edzeni, meg az utcán is ahol kb senki nincs. Először "p90x"-el fogytam több mint 10kg-t úgy hogy a kajára nem figyeltem és persze izmosodtam is. Szal aki ezt használja kifogásnak azoknak mutassatok pár ilyen programot (p90x,insanity [ez mint beachbody termék arra is lehet googlezni]) otthon csinálhatják egyedül, és garantáltan fogyni fognak tőle.
2013. jan. 30. 12:25
 17/33 anonim ***** válasza:
53%
Aki komolyan le akar fogyni, az úgyis megoldja.
2013. jan. 30. 12:34
 18/33 anonim ***** válasza:
71%
Azért jársz hogy megváltozz,de ha nem mész el úgy biztos nem fogsz!
2013. jan. 30. 12:35
 19/33 anonim ***** válasza:
53%

úgy hogy az egyik füleden ve a másikon ki!

(előző voltam)

2013. jan. 30. 12:36
 20/33 poiu ***** válasza:
Én csak egy terembe járok, és ott nincs ilyen. Sőt, mindenki kerüli még a célzást is a testiségre. Egy év alatt egyetlen megjegyzést hallottam, egy fickó szellemesnek szánt megjegyzést tett egy amúgy nagyon edzett nőre: Na már maximámális a gluteus maximus. A nő elkezdett üvölteni, a pasast többet nem láttuk.
2013. jan. 30. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!