Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aktív sportolók! Jó az ha...

Aktív sportolók! Jó az ha minden nap szoba biciklizek?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy régebben kézilabdáztam, aztán a fősulin abbahagytam, azóta nem nagyon sportolok, és nagyon idegesít, hogy nincs erőnlétem!Úgy érzem teljesen eltunyultam.

Elsősorban nem a fogyás lenne a célom, hanem, hogy kicsit összeszedjem magam, mellett formáljam a combom, esetleg a hasam.Erre jó a szoba bicikli?

24/L

2009. szept. 2. 10:37
 1/5 anonim válasza:

A bicigli minden mertekben jo, az aktiv sportoloknak is nagyon fontos a bicigli, nagyon segiti az eronletet, szoval nagyon tudom ajanlani neked, en 11 evig voltam aktiv sportolo s merem allitani hogy a jo sportolas es az egeszseges elet titka a bicigli, a hasizomra persze nem nagyon hat ki!

F/19

2009. szept. 2. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)amúgy nem szeretnék kockás hasat, egyáltalán nem izgat, ha nem lesz izmos, csak gondoltam, ha az erőnlétem nő, ha sportolok, akkor az valamilyen szinten a hasam is "fettebb" lesz. Amúgy meg várjuk, hogy jöjjön a baba, szóval tényleg csak a kondi miatt kéne:)
2009. szept. 2. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

biciKli!

Egyébként javaslom menj el egy spinning edzésre, ott egy esetleg jó hangulatú csoporttal tekerhetsz egy órát, és sokkal érdekesebb, meg ha sokan vagytok akaraterő megnő. Egy ilyen edzés 5-700ft/óra. Érdemes kipróbálni. A szobabiciklinket én személy szerint utálom, mert olyan idióta beállításai vannak, hogy csak na.(kb110mm-es hajtókar, a kormány, a testhelyzet..)

Sok sikert!

A spinning is szobabicikli végül is, csak a geometriája sokkal jobban hasonlít a valódi kerékpárhoz, és a lendkerék is ezt a hatást erősíti.

2009. szept. 2. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. szept. 2. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a szobabiciklit télre, ilyen szép időben pattanj fel a bringára, és odakint tekerj!
2009. szept. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!