Omega3 kapszulát tudom helyettesíteni lenmagolajjal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 14:42
2/10 anonim válasza:
Nem tudod, mert a lenmagolajban csak az alfal linolénsav (ALA) adja az omega3 zsírsavakat, aminek nagyon kis része alakul át EPA és DHA omega3 zsírsavakká. A cél az minél több EPA és DHA bejuttatása. És tudod miben található EPA és DHA zsírsav? Tengeri állatok zsírjaiban. Tehát kell halolaj is. Olyan terméket válassz, amiben mnimum 300mg EPA és DHA zsírsav van összesen/napi adag.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, igazából azért gondoltam a lenmagolajra, mert gazdaságosabb lenne azt alkalmazni, de így akkor ezt elvetem.
2013. jan. 28. 15:42
4/10 A kérdező kommentje:
eddigi termékemben 270mg EPA és 180mg DHA volt, 3000 ft, 60 kapszula, szerintetek jó választás ? (Béres Omega3)
2013. jan. 28. 15:43
5/10 anonim válasza:
Igen, jó. Nekem most juvita van, az kicsit olcsóbb.
6/10 A kérdező kommentje:
Ha van olyan a rossmanban lehet olyat veszek
2013. jan. 28. 16:23
7/10 anonim válasza:
999ft DM-ben az "1x1 Vitaday" márkájú Omega3 kapszula. Ez 60db-os, napi 2-ben van 320mg EPA és 200mg DHA.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi! az akkor sokkal jobban megéri mint a béres
2013. jan. 28. 18:53
10/10 anonim válasza:
Ja...a Béres kicsit drága. De hát el kell a cégnek tartani valamiből a léhűtő dolgozóit akik egész nap a gyakorit bújják. :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!