Mivel lehet helyettesíteni a kreatint?
Végülis a kreatin fehérje, de nincs olyan nagy hatása mint ahogy reklámozzák.Ha nagyon helyettesíteni akarod, akkor tojás egy héten legalább kétszer(edzésfüggő).A kreatin önmagába szart sem ér, meg minimum egy hónap szünetet kell hagyni, hogy a következő kúra hasson is valamit.
Én fura helyzetben voltam(vastagbélgyuszi), lefogytam majd 25 kilót(izmot is).A tojással nagyon hamar(egy héten 3x5 tojás) visszaépítettem az elvesztett izmokat.
Tényleg? Azta! Nem is gondoltam, hogy a protein tápkiegben fehérje van.:)
Na szóval 5-6 tojás az egy napra is lóf asz! az kb 30g fehérje, ami NOKEDLI!!
Mivel egy napra kb 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell egy súlyzós edzést végző embernek, azaz egy 80 kilós embernek minimum 160g fehérje kell. De attól jó kaja, csak ilyet leírni bakker, hogy egy héten 3 x 5 tojás az enyhén szólva vicckategória!
Tojás xD
Nekem minden nap 5-6 tükörtojás a vacsorám. 1 étkezésnek pont megfelel tk. kenyérrel, de semmi több:)
Ne basztassatok már! Direkt nem akartam sokat írni, mert ez ha jól tudom növeli ám a koleszterint is...stb.
Nem tudom már nálam hogyan volt, persze nekem is volt mikor 8 darab bement.Jó bevallom nem igazán számoltam, de ettől "jöttem fel" újra.
okés.:) Egyébként én kb. 8 tojást eszem egyszerre és ebből csak 2 sárgája megy bele. így nem sok a zsír, bár jó nagy pocséklást végzek.:)
De a kreatint ez nem helyettesíti ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!